• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Mod Podge

Tavla med mod podge mod podge på tavla mod podge på skor decoupage med mod podge

Mod Podge är ett vattenbaserat universalt lim- och lack-medium som används flitigt inom scrapbooking, decoupage, mixed media, hobby och pyssel. Mod Podge finns i olika utföranden, till olika ändamål och med olika effekter. Du kan till exempel använda Mod Podge till decoupage med servetter, och välja en matt eller blank finish. Mod Podge kan också användas som en sealer på trä, papper och tryck. Blir genomskinligt när det torkar. Se mer information om alla varianter nedan!

Populära produkter

Vad är Mod podge?

Mod podge uppfanns redan 1950 och varit en populär produkt för pysslare och skapare sedan det kom ut på marknaden år 1967. Mod Podge är en fantastisk allt-i-ett produkt som kan användas både som lim, lack och medium och ger lång hållbarhet för alla dina projekt. Du kan använda mod podge på många saker inklusive plast, keramik, glas, metall, tyg och målat trä.

Produkten torkar snabbt och blir transparent. Mod Podge anses av många vara det bästa decoupage-mediumet i världen och vi håller med!
Det är också giftfritt, vattenbaserat och tillverkat i USA.

Mod Podge används till decoupage såväl som pyssel- och hantverksprojekt med trä, tyg, plast och canvas! Detta behändiga limlack finns tillgänglig i en mängd olika ytbehandlingar såsom glans, matt, glitter, satin, utomhus, diskmaskinssäker och många andra unika formler för att kunna hitta rätt produkt till varje projekt. Låt din kreativitet komma till liv med de gränslösa möjligheterna med Mod Podge!

Gloss, Matte & Satin - Universal

Mod Podge Gloss är snabbtorkande och torkar transparent och lämnar en slät, glansig finish. Mod Podge Matte är precis som gloss-varianten snabbtorkande och transparent efter torkning men lämnar istället en slät, matt finish. Mod Podge Satin lämnar slät, satinliknande yta. En universalprodukt som passar bra till de allra flesta projekt. Den blanka varianten är mycket populär till mixed media.

Mod Podge Hard Coat - Till möbler & bruksföremål

Mod Podge Hard Coat är snabbtorkande och torkar transparent och lämnar en slät, satinfinish. Mod Podge Hard Coat är det perfekta valet till projekt som behöver extra hållbarhet, som till exempel möbler och liknande ytor som utsätts för mycket slitage. Perfekt för att skapa vackra heminrednings- och möbelprojekt samt DIY-projekt med trä, tyg och canvas!

Dishwasher Safe - Till köksredskap & köksporslin

Mod Podge Dishwasher Safe är snabbtorkande och torkar klart och lämnar en slät finish, och är perfekt för projekt som behöver diskas i diskmaskinen. Använd detta unika limlack för att decoupera pappersservetter till dina kaffemuggar, vinglas, tallrikar och mer. Dina färdiga alster är lätta att rengöra med denna smarta formel som tål maskindisk. Låt din kreativitet komma till liv med de obegränsade möjligheterna med Mod Podge Dishwasher Safe.

Mod Podge Paper - Till Scrapbooking & papperspyssel

Mod Podge Paper är ett snabbtorkande limlack som torkar klart och lämnar en slät, glansig finish. Denna produkten är perfekt för scrapbooking och alla dina andra pappersprojekt eftersom den både är syrafri och giftfri. Perfekt till album, journaling och böcker. 

Mega Glitter - Universal med glittereffekt

Mod Podge Glitter är snabbtorkande och torkar klart och lämnar en slät, gnistrande glansig yta. En universalprodukt med glittereffekt som passar bra till de allra flesta projekt. Detta limlack med glittereffekt kommer i tre olika varianter - silver, guld och hologram som alla ger extra gnista till dina pysselprojekt, med vacker pärlemo och glittereffekt. Vill du ha en starkare effekt kan du efter att du låtit ytan torka, med fördel applicera fler lager.

Outdoor - Till utomhusprojekten

Mod Podge Outdoor torkar och lämnar en slät, glansig yta. Den här produkten gör det möjligt att dekorera din trädgård med unika, egentillverkade kreationer såsom fågelbord och krukor eftersom dess unika formula är både vind och väderbeständig. Notera att produkten är avsedd för användning i skyddade utomhusmiljöer och är inte vattentät. Limlacket fungerar även som ett väderbeständigt lack på till exempel målade stenar och stubbar. 

Mod Podge Ultra - Universalt limlack i sprayflaska

Mod Podge Ultra är ett vattenbaserat, superstarkt limlack med hög vidhäftningsförmåga. Sprayvarianten är dessutom giftfri och finns med både matt och glansig finish som jämnar ut sig själv och lämnar en slät yta utan några penselstreck. Modpodge spray passar utmärkt till dem allra flesta projekt men är extra bra när du ska lägga till dekorationer och 3D-motiv på dina projekt.

Fabric - Till tyg & Textil

Mod Podge Fabric är speciellt framtaget för användning tillsammans med textiler. Används till att applicera papper eller tygprover på kläder, väskor, banderoller och liknande. Mod Podge fabric blir permanent när det appliceras på tyget och kan därefter handtvättas eller tvättas i tvättmaskin i kallt vatten. Perfekt för att lägga till tygbitar till dina favoritskjortor, filtar, kuddar och så mycket mer. Låt din modekreativitet komma till liv med de gränslösa möjligheterna med Mod Podge Fabric.

Furniture Gloss - Till möbler & heminredning

Mod Podge Furniture Gloss ger en extra hållbar finish till alla dina heminredningsprojekt. Denna unika formel är idealisk för välanvända områden eller möbler som används ofta. Produkten får en vacker, glansig yta när den torkat som samtidigt ger ett utmärkt skydd mot slitage. Perfekt till trä, papier mache, terrakotta och liknande material. Mod Podge Furniture gloss är en vattenbaserad, vattenresistent och giftfri 3-i-1 produkt som ger en hård och hållbar finish.

Varför ska jag välja Mod Podge?

Mod Podge är en fantastisk produkt som går att använda till nästan allting, dessutom finns den i så många olika varianter så vi kan nästan garantera att du kommer hitta en passande produkt oavsett vilket användningsområde du har. Är du fortfarande osäker på vilken produkt du ska använda kan vi varmt rekommendera vårt Mod Podge startpaket som innehåller fem olika varianter som låter dig testa dig fram och hitta rätt produkt. 

 

Läs mer
Stäng
Produkter