Lerformar

Lerformar till barn Lerformar till muffins  

Lerformar

I den här kategorin hittar du hållbara lerformar med roliga motiv, verktyg, lacker och andra praktiska tillbehör som kan användas till all sorts lera, men också till kakor, sockerpasta, pepparkakor och marsipan.

Populära produkter

Lerformar till lera

Roliga paket med lerverktyg och lerformar för barn och vuxna som kan användas till all sorts lera och kakdeg.
Våra roliga kit med lerformar innehåller bland annat lerkavel, rullknivar och lerformar med roliga motiv. I den här kategorin finner du även formar till Sandy Clay som går lika bra att ta med sig till stranden. För dig som gillar att skapa figurer i lera så hittar du även färdiga kit med ögon, näsor och mun. Förutom lerformar kan du även hitta praktiska silikonkavlar, som gör att leran inte fastnar på kaveln.

Lerformar - Utsticksformar

Med lerformar skapar du enkelt vackra lerbakverk, söta djur och figurer. Det är endast fantasin sätter gränser. 
Våra utsticksformar är en variant av form där du får loss lerformen med hjälp av ett tryck till skillnad från en vanlig lerform där du får pilla bort den med hjälp av fingrarna eller ett lerverktyg. Våra utsticksformar finns med motiv av bland annat blommor, blad, stjärnor, hjärtan, cirklar, påskmotiv, julmotiv och mycket mer. Spana in våra populära lerformar med bokstäver. Förutom till lera kan våra utsticksformar med fördel även användas till fondant, sockerpasta och marsipan.

Lerformar till barn

Lerformar till lera tillverkas oftast av plast och kommer i flera olika varianter och motiv. Oftast är det barn som använder dessa lerformar och därför kommer dem ofta med motiv av djur, former, figurer och andra barnmotiv.

Pepparkaksformar

Klassiska pepparkaksformar av metall som även kan användas till lera och pyssel.

form leralerform

Produkter