• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Lerformar

Lerformar till barn Formar för lera  

 

I den här varugruppen hittar du hållbara lerformar med roliga motiv, verktyg, lacker och andra praktiska tillbehör som kan användas till all sorts lera, men också till kakor, sockerpasta, pepparkakor och marsipan.

Populära produkter

Lerformar till lera

Roliga paket med lerverktyg och lerformar för barn och vuxna som kan användas till all sorts lera och kakdeg.
Våra roliga kit med lerformar innehåller bland annat lerkavel, rullknivar och lerformar med roliga motiv. I den här kategorin finner du även formar till Sandy Clay som går lika bra att ta med sig till stranden. För dig som gillar att skapa figurer i lera så hittar du även färdiga kit med ögon, näsor och mun. Förutom lerformar kan du även hitta praktiska silikonkavlar, som gör att leran inte fastnar på kaveln.

Lerformar - Utsticksformar

Med lerformar skapar du enkelt vackra lerbakverk, söta djur och figurer. Det är endast fantasin sätter gränser. 
Våra utsticksformar är en variant av form där du får loss lerformen med hjälp av ett tryck till skillnad från en vanlig lerform där du får pilla bort den med hjälp av fingrarna eller ett lerverktyg. Våra utsticksformar finns med motiv av bland annat blommor, blad, stjärnor, hjärtan, cirklar, påskmotiv, julmotiv och mycket mer. Spana in våra populära lerformar med bokstäver. Förutom till lera kan våra utsticksformar med fördel även användas till fondant, sockerpasta och marsipan.

Lerformar till barn

Lerformar till lera tillverkas oftast av plast och kommer i flera olika varianter och motiv. Oftast är det barn som använder dessa lerformar och därför kommer dem ofta med motiv av djur, former, figurer och andra barnmotiv.

Pepparkaksformar

Klassiska pepparkaksformar av metall som även kan användas till lera och pyssel. Utsticksform Med Prägel är en annan slags form som går att använda både inom bakning och pyssel med lera. Dessa kallas också Cookie Plunger. Formen trycks ner i degen, eller leran, och med en liten spiralförsedd knapp på formens ovansida, trycks motivet ner i massan. Du får både ut en form, samt ett fint präglat mönster. Dessa stansar / formar är perfekta för marsipan, fondant och sockerpasta.

Formar till lera Lerform

Roliga tillbehör - Lerfigurer för barn

Om barnen vill skapa sina egna unika lerfigurer så har det aldrig varit enklare tack vare våra förberedda delar för lera. Kristinas scrapbooking erbjuder allt från färdiga hattar, huvuden och gulliga hundnosar, till armar och ben som de kan stoppa in direkt i sina lerfigurer. Perfekt att använda som tillbehör till barnlera. Att använda delarna är enkelt. Skapa figuren av lera. Därefter väljer man ut de delar som man vill använda från vårt omfattande sortiment. Varje del kan enkelt tryckas in i leran för att skapa en komplett figur. Exempelvis så kan man välja ett av våra förberedda huvuden och placera det på toppen av sin figur, och genast har lerfiguren fått ett ansikte. Våra förberedda tillbehör till lera hjälper till att skapa mer detaljerade och professionella lerfigurer utan att behöva spendera timmar på att forma varje liten detalj för hand. Så oavsett om du vill skapa en fantastisk figur för en gåva, en dekoration, eller bara för att ha roligt, har vi de delar du behöver för att göra ditt eller barnens projekt enkelt och roligt. Kom igång idag och upptäck hur roligt det kan vara att skapa med lera och våra förberedda delar för lera!

Lerfigurer Roliga tillbehör Lerformar Snögubbe

Läs mer
Stäng
Produkter