• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Julpyssel Kit

Julpyssel Kit Jul Pyssel Kit
Prisvärda, praktiska och roliga julpyssel kit för alla åldrar. Följ beskrivningen eller pyssla på frihand. Perfekt som julklapp för roligt pyssel i mellandagarna. Det är mycket roligare med hemgjorda vackra unika juldekorationer än att köpa samma som alla andra har.

Populära produkter

   

Pyssellåda jul

En pyssellåda jul är perfekt för alla barn. Skärmtiden är slut och något nytt och roligt behövs för att underhålla nutidens ständigt underhållskrävande barn. På gott och ont så är det ganska enkelt att låta barnen underhålla sig själv med telefon och platta. Men omväxling förnöjer och trots att motoriken tränas bra med elektroniska hjälpmedel, så kan det vara en god idé med en pyssel låda när julen nalkas. Kanske kan ni skapa en ny tradition inom familjen att köpa en jul pyssellåda varje år och skapa era egna julklappar och julgåvor. Kombinera våra pyssellådor för jul med dekorationsföremål julpyssel. Måla tomtar, frigolitfigurer och utstansade träföremål med julmotiv.

Julpyssel kit barn

Det finns mängder av superroliga julpyssel kit eller julpyssel set för barn. Dessa kit är ofta utformade med beskrivningar som barnen kan följa efter lite hjälp från en vuxen. Oftast har varje kit produkter som man även kan köpa separat om det är något som faller en extra mycket i smaken. Det är också ett roligt sätt att få prova många olika sorters pysselprodukter för både barn och vuxna. Vi erbjuder många otroligt populära diy kit till julpyssel så som kit där man gör sina egna julkulor och kit med vinterlandskap. Den allra populäraste sortens jul kit de senaste åren är julkiten med nissedörr eller nissebus.

Läs mer
Stäng
Produkter