• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Kritor Barn

Barnkritor Kritor Barn

Färgkritor för barn i härliga färger! Colortimes färgpennor är CE-märkta, A-klassade och rekommenderade för Giftfri Förskola. Vill du ha kritor med en rolig twist - välj Gel Färgkritor Silky från Heykka med en smart tvist up-funktion. Garanterat kladdfritt!

Populära produkter

Giftfria kritor 

Tillverkaren Colortime från vårt danska grannland har koll på läget när det gäller kritor för barn. Dessa barnkritor är giftfria och A-klassade, vilket innebär att tillverkaren tar både miljöpåverkan och negativa hälsoeffekter hos barn på största allvar vid all sin produktion. Colortime har ett stort utbud av andra färger, pennor, kritor och målarmedier. Men tänk på att små barn kan råka bryta kritan och sätta smådelar i halsen. Därför rekommenderas Colortimes vaxkritor från ca 3 år och uppåt, gärna i vuxens sällskap. Köp ett 12-pack Colortime Vaxkritor - ett måste i hemmet med små, skapande konstnärer, som kräver kvalitet och miljömedvetenhet. Kritorna är lätta att använda, greppvänliga, lätta att torka av med vatten, och ger fint resultat. Vill du också ha färgpennor för barn, rekommenderar vi Colortimes Färgpennor.

 

Färgkritor med Twist

Färgkritorna Silky Twist-Up är en riktigt rolig och smart krita som även äldre barn kan uppskatta. Kritorna sitter i praktiska fodral, och spetsen på kritan skruvas enkelt fram när den börjar ta slut efter allt ritande. Därav namnen twist (vrida). Färgkritan har högt pigmentinnehåll och du kan dessutom tillföra vatten för en akvarell-liknande effekt. Gnugga ut färg med fingret och få din teckning att se ut som torrpastellkritor. Den är giftfri, luktfri och givetvis CE-Märkt.

 

Är du på jakt efter andra kritor? Se alla våra kritor här

Läs mer
Stäng
Produkter