Presentask

   
Inget går väl upp mot att få ge bort en vacker present till någon man tycker om? Även om det är innehållet som står i centrum, så skadar det inte med ett vackert omslag! Här finner du presentaskar i kartong och papp i olika modeller och storlekar. Varför inte slå på stort och ge bort en exploding box till konfirmanden eller jubilaren? Missa inte vår kategori presentinslagning, där du också hittar presentpapper och presentpåsar och mycket mer.

Populära produkter

Förvandla varje gåva till en oförglömlig överraskning med våra presentaskar

Ingenting höjer förväntningarna som en vackert inslagen gåva! Med vårt sortiment av presentaskar, tillgängliga i olika stilar, färger och storlekar, kan du vara säker på att varje gåva du ger blir ett mästerverk över förväntan. En bra idé kan vara att använda lackstång och sigill då det är extra lämpligt på en färdig presentask på grund av tjockleken.

Skapa eleganta presenter med våra billiga presentaskar

Bra kvalitet behöver inte vara dyrt. Våra prisvärda presentaskar gör att du kan skapa en elegant och inbjudande presentation av dina gåvor utan att behöva spränga budgeten. Oftast blir det inte mycket billigare att köpa lådor och presentpapper separat. Tänk också på tidsbesparingen du gör med en färdig presentask.

Färdiga presentaskar och presentkartonger för enkel inslagning

Letar du efter snabba och enkla lösningar? Våra färdiga presentaskar och presentkartonger med lock behöver inget extra arbete - bara lägg i din gåva samt skydda den med silkespapper, och du har en perfekt inslagen present, redo att glädja mottagaren.

Ge dubbel glädje med våra present askar

Kristinas scrapbookings present askar är en gåva i sig. Dessa vackert tillverkade askar tillför extra spänning till gåvan. Mottagaren av gåvan får nöjet av att öppna en vacker ask, följt av överraskningen av det fantastiska innehållet inuti. Glöm inte att återbruka presentasken!

 

Produkter