• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Ansiktsfärger i härliga nyanser

Ansiktsfärg Ansiktsfärg
Ansiktsfärg för ansiktsmålning vid maskerader och barnkalas

En bra ansiktsfärg till dig och dina barn. Är godkänd enligt EU standard och får också godkänt av den danska 'forbrugerkemiorganisationen' som noggrant granskar alla produkter från Grimas som är tänkta att användas på kroppen. Detta gör märket eulenspiegel till den självklara ansiktsfärgen för hela familjen. Perfekt till barnkalas och roliga maskerader.

Populära produkter

Ansiktsfärg från Eulenspiegel

Eulenspiegels färger säljs i kakor och i set med sminkanvisningar för olika tillfällen. Ansiktsfärgerna tvättas av med vatten och såpa eller vanligt tvål. Här hos Kristinas Scrapbooking och pyssel hittar du även praktiska sminksvampar som gör appliceringen lättare och jämnare. Sminksvamparna kan även användas till vanligt smink.

Ansiktsfärg från Grimas

Grimas ansiktsfärg är lika lätt att använda som en vattenfärg. Du applicerar den med en svamp eller pensel. Huden får inte vara för fet då täcker den inte helt. Då kan man använda Grimas underlagskräm, som gör att färgen flyter ut bättre och också blir lättare att få bort. Men för de flesta hudtyper fungerar Grimas fint och den går också att använda till hår. Då applicerar du den med en tandborste för bästa resultat. 

Du kan välja enstaka färger i 15 ml förpackning eller färdiga set med allt du behöver för att skapa en hjälte, prinsessa eller bloddrypande halloweenhäxa. Perfekt till barnens kalas och maskerader. Med de flesta ansiktsfärgs seten har medföljande enkla beskrivningar. 

Ansiktsfärg

Vem vill inte bli fjäril eller fantom eller en tassande tiger? Sedan urminnes tider har människan velat försköna och förändra sin kropp. Under lång tid kanske mest för att blidka gudarna eller komma i kontakt med andevärlden. Schamaner och naturfolk är specialister på detta genom  kroppsmålning. På senare tid märker vi att även den moderna människan vill ge ett extra budskap genom sin kropp, främst genom intresset för tatueringar men också för tillfällig kroppsmålning vid karnevaler, matcher, konserter, högtider och naturligtvis vid teaterföreställningar och barnbegivenheter.

Ansiktsmålning tips

Maskerad Lejon Ansiktsmålning Ansiktsmålning dracula halloween Ansiktsfärg Barn Spiderman Tips Ansiktsmålning clown maskerad Halloween Smink Spöke Mumie 

Läs mer
Stäng
Produkter