• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Filtdekorationer

I den här kategorin hittar du två olika typer av filtdekorationer. Filtdekorationer som fäster på ytan av sig själv. Dessa kallas även filtstickers och är utstansade tunna motiv som lämpar sig väl för scrapbooking och pyssel. Den andra varianter är filtdekorationer som limmas fast med flytande lim eller limpistol. Dessa finns också i lite tjockare filtmaterial som passar bra för decoupage och nålfiltning.

Pyssel och korttillverkning blir roligt och lätt med färdigstansade figurer såsom stjärnor, granar, hjärtan och blommor.

Populära produkter

Juldekorationer i filt

Här hittar du mängder av filtdekorationer som passar perfekt till julpysslet. Granarna i lite tjockare polyesterfilt blir vackra att haka i varandra och hänga upp som fönsterprydnad. Eller varför inte 24 dekorerade granar på rad med ett litet paket fäst på var och en av dem. Det blir en dekorativ adventskalender!  

Filtdekorationer till pyssel

Våra filtdekorationer har motiv av granar, hjärtan, löv, blommor, stjärnor, fjärilar och mycket annat. De är utstansade i 1-3 mm tjock filt. Du kan använda dem till scrapbookingalster såsom kort, askar och andra altrade objekt. Blommor och snöflingor finns i mixade färger med eller utan rhinestones.

Hjärtan i vellum

50 hjärtan i två storlekar utstansade i vellum ett pergamentliknande material för kort, LO's, Mixed Media etc

Broderihjärta

Stansat hjärta med hål för lätt broderi.

Hjärtan, stjärnor, sagomotiv, julfigurer, mosaiker

Olika storlekar, kartongmosaik i storförpackning.

Prima Marketing Relics and Artifacts

Falcon Crest vapen, kronor i guld och silver för Mixed Media, LOs mm

Filtstickers - självhäftande

Dessa vackra dekorationer är perfekta när du vill ha ett anslående resultat utan större arbetsinsats. De är laserutskurna och har alltså inga fransiga kanter utan du kan använda dem direkt på dina kort, askar och altrade objekt. De ger en tredimensionell touch till ditt verk och kan förstärkas med rhinestones eller daggdroppar.

Juldekorationer

Tomtar, luvor, stjärnor, hjärtan, granar allt för dina julkort!

Filtdekorationer

Granar, hjärtan, löv, blommor, stjärnor, fjärilar mm, utstansade i filt, 1 - 3 mm tjocka. Du kan använda dem till scrapbookingalster som kort, askar och altrade objekt. Dessa dekorationer limmas fast eller fästes med limpistol. Blommor och snöflingor finns i mixade färger med eller utan rhinestones. Olika former i 3mm tjock filt kan användas till nålfiltning och decoupage eller smyckas med rhinestones eller glitter.

Juldekorationer i filt

Granarna i lite tjockare polyesterfilt blir vackra att haka i varandra och hänga upp som fönsterprydnad. Eller varför inte 24 dekorerade granar på rad med ett litet paket fäst på var och en av dem. Det blir en dekorativ adventskalender! Granar, blandat julpynt i filt. Spegelmosaik för dekoration. Roligt är att nålfilta granar eller hjärtan tillsammans, eller de små husen!

Läs mer
Stäng
Produkter