• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Julklistermärken

Julklistermärken Jul Klistermärken
Julklistermärken, kan enkelt ge dina julkort och kuvert ett snyggt och juligt resultat. Olika motiv med klisterbaksida, som alltid har ingått i julens klassiska pyssel. Att dekorera julkulorna med julklistermärken är ett roligt och enkelt julpyssel för barn och vuxna.

Populära produkter

Fönsterstickers jul

Som en del av juldekorerandet i hemmet kan man dekorera med fönsterstickers jul pynt. Dessa fönsterstickers går att ta bort med lätthet när julen är till ända. Vissa sorters jul fönsterstickers går även att återföra till sitt skyddspapper så att man kan återbruka dem igen nästa jul. Vanliga julmotiv är tomtar, granar, änglar, paket och tomten med sin släde med renarna. Utöver fönsterstickers kan du dekorera ditt julfönster med flätade hjärtan, vikta stjärnor av mönstrat julpapper eller apelsiner med nejlika, upphängt i vackra julband.

Christmas Stickers

Julklistermärken eller som det heter på engelska, christmas stickers är barnens favorit inom julpysslandet. Ett mycket roligt och enkelt sätt för dem att dekorera allt deras julpyssel. Det finns även många christmas stickers som är tillverkade som dekoration för den vuxna delen av befolkningen. Dessa stickers har i regel mer sofistikerade utsmyckningar och motiv. I vår stora jul och vintervarugrupp hittar du massor av stickers till dina julkort, album och julpyssel. 3D stickers från kända och kvalitativa tillverkare så som Jolees, Paper House, Little Birdie, Heyda och många fler. Allt från tomtar och stjärnor till snöflingor, julgranar och tomteluvor. Epoxy julklistermärken, glitter julklistermärken och glänsande lätt upphöjda julmotiv till alla dina kort och juldekorationer. Behöver du inspiration jul pyssel? Se våra inspirerande tips på vad du kan göra med julklistermärken.

God jul klistermärken

På alla paket och på alla julkort så är en trevlig liten hälsning med god jul klistermärken ett roligt och fint tillägg. Man kan klistra på god jul klistermärken på allt pynt i julgranen och på alla väggdekorationer eller på paketkalendern. Ett trevligt och juligt tillägg till det mesta.

Klistermärken kalender 1-24

Peel off jul klistermärken är klassiska, självhäftande kontur-klistermärken. Vanligast i guld och silver, men finns nu för tiden även med andra färger. Peel off christmas stickers fäster lätt på papper, glas, tyg, speglar, ljus och handgjorda kort. Använd bokstäver, texter och konturer av figurer som de är, eller fyll i med penna och pensel. Mycket hållbara, och ger pricken över i:et på det mesta. Siffrorna 1-24 är som bekant julens klistermärken och används i kombination med julklappspåsar till paketkalendrar. Kalenderstickers 1-24, vackra siffror i julig omgivning till din hemgjorda kalender. Sätt dem på påsar, paket eller askar. Eller välj de mera strikta siffrorna från Vivi Gade som är tjockare pappersstickers. De ger nästan samma känsla som die cuts. Det går även att chalka kanterna. Oftast färganpassade efter speciella tillverkares pappersserier.

Jul glitter klistermärken

Till julen ska det glittra! Glittrande stjärnor. Glittrande snö på en kall julmorgon. Glitter stickers med olika julmotiv passar utmärkt till det mesta julpysslet. Dekorationssnö kan också användas på samma sätt som glitterlim, och du kan med fördel sätta konstgjord snö på dina klistermärken med hjälp av en klick flytande lim.

Juldagbok med julklistermärken

Gör din egna scrappade juldagbok där du noterar dina julförberedelser, recept, tips och tankar dag för dag under december. Det blir en minnesvärd julagenda som du kan ta fram år efter år. Kan också bli en jättefin julklapp att fyllas i nästa år av mottagaren. Glada christmas stickers och julklistermärken passar perfekt som dekoration i juldagboken. 
        

 

Läs mer
Stäng
Produkter