• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Mica Powder & Nuvo Shimmer Powder

   
Mica Pulver från Prima Marketing. Ett mjukt, skimrande pulver som kan blandas med, i princip, alla sorts medium, till exempel gesso, gelé, modelleringspasta med mera. Mica pulver kan också blandas ut i vatten och sprayas som en mist, eller blandas i genomskinligt embossing pulver. Perfekt till Mixed Media, och i kombination med schabloner.

Populära produkter

Mica Pulver

Mica är ett naturligt stenmineral med glänsande flingor. När mica mals till ett pulver får man mica pulver. Mica pulver är därför gnistrande, ungefär som mycket fint glitter. Det används för att ge en metallisk eller skimrande pärlemo effekt. Även om Mica pulver ofta har färg, är de inte optimala för att färga saker eftersom deras huvudsakliga syfte är att skapa gnistra eller glans. 

Nuvo Shimmer Powder

Nuvo Shimmer Powder är en unik kombination av skimrande mica pulver och ett torrt färgpigment. Applicera pulvret över önskad yta, tillsätta vatten och se sedan färgen aktiveras. Du kan också blanda pulvret rakt med vatten och pensel för att producera glittrande metallisk vattenbaserad färg. Skapa vackra bakgrunder, unika texturer och marmoreffekter med bländande färgkombinationer.

Nuvo Shimmer Powder finns i fyra djärva blockfärger och fyra flerfärgade. Använd blockfärgerna för en enkel färgeffekt eller använd kombinationer för att skapa dina egna unika nyanser. Flerfärgerna sprids till en livlig regnbåge, och de kan blandas med vatten för att skapa en solid metallisk färg.

Läs mer
Stäng
Produkter