• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Lera barn - Lera för Barn

Lera barn

Här hittar du utvalda leror som är speciellt framtagna för barn. Här finns flertalet luktfria alternativ med lera barn såsom leklera, modellera och lättleror och passande tillbehör. Barnlera kommer i en mängd olika färger, i både mindre förpackningar till hemmapysslet och storpack som passar bra till förskoleklassen. 

Populära produkter

Lera barn - Varför är det bra?

Lera har länge varit en av de populära leksakerna för barn av många goda anledningar. Att leka med lera hjälper barnen att utveckla sina finmotoriska färdigheter, gynnar koncentrationen och tillämpningen av fantasin och kreativiteten. Att skapa med lera är avslappnande och kan hjälpa ditt barn att varva ner under stressiga perioder, och för de allra yngsta är lera ett både roligt och lärorikt sätt att lära sig mer om former och färger.

Leklera

Leklera är en lera som används främst av barn men även passar större pysslare. En leklera härdas inte utan kan användas om och om igen så länge den förvaras i en lufttät behållare. Play doh lera var kanske den allra första lekleran, den skapades redan under 1930-talet i USA och då som en rengöringsprodukt till tapeter. Först under 1950-talet upptäcktes det att leklera med fördel kunde användas av kreativa barn för att rulla, kavla och skapa vackra bakelser och figurer. Sedan dess har en hel industri med leklera skapats och leklera finns sedan 2003 med i Toy Industri Associations lista över århundradets leksaker. Vår leklera kommer från playbox och uppfyller kraven för en giftfri förskola!

Lättlera

Lättlera är en lättviktig, luftig och otroligt lättarbetad, slät lera som passar perfekt till även de yngre barnen. När lättlera torkar får den en skumaktig yta som går att bearbeta lätt. 

Hittade du inte vad du sökte? Hela vårt sortiment med pyssel för barn finner du här!

Läs mer
Stäng
Produkter