Självhäftande Etiketter

Självhäftande etiketter för alla ändamål avsedda till syltning och allmän uppmärkning i hemmet, i butiken eller till företaget. Här finns något för de flesta och det mesta. 

Populära produkter

Självhäftande Etiketter

Det finns etiketter utan häftämne så som prisetiketter. Alla etiketter i denna kategori är självhäftande etiketter med häftämne applicerat på baksidan. Självhäftande etiketter brukas oftast till uppmärkning av allehanda föremål. Här finns etiketter avsedda för uppmärkning av produkter med ett handskrivet pris. De etiketterna kallas juveleraretiketter och är lämpliga till små produkter som klockor, fiskedrag, smycken och annat som säljs vid disk eller på marknaden.

Etiketter till burkar

Uppmärkning på burkar kan ske med förslagsvis etiketter till burkar. Dessa etiketter är anpassade i storlek och form speciellt för att passa på burkarna och att fungera i miljöer så som frys och kyl. Man kan märka etiketterna med en penna avsedd för ändamålet. Datum och innehåll är av vikt vid nedfrysning och annan förvaring. 

Etiketter till handarbete

Vad är etiketter till handarbete? Det kan vara etiketter med texten "Handmade by" eller "Handgjort av" som visar att ens handarbete är handgjort och vem som är konstnären. Ett mycket trevligt och tilltalande sätt att göra sitt handarbete mer personligt! Troligtvis inbringar det även ett högre pris på marknaden där det säljs.

Runda etiketter

Runda etiketter används oftast till någon slags uppmärkning där man med ögat snabbt behöver kunna urskilja den ena saken ifrån den andra saken. Man kan även använda runda etiketter i kombination med siffror eller bokstäver för all slags uppmärkning. Som exempel röd punkt och en fyra eller grön punkt och ett A. Vanligt förekommande på lager och verkstäder. Även inom handeln används dessa runda färgade punkter för att påvisa olika prisgrupper.

Självhäftande etiketter a4

Självhäftande etiketter A4 är avsedda för utskrift med skrivare eller för att skriva direkt på dem med penna och sedan klistra på avsedd plats. Ett billigt alternativ till andra etiketter eller stickers som ger ett rent och avskalat intryck. Välj mellan permanenta etiketter och tillfälliga. Glöm inte att kontrollera så att etiketterna du vill köpa fungerar för utskrift i just din skrivare. Det finns etiketter som endast fungerar på laser skrivare och inte på en bläckstråleskrivare och vice versa.

Syltetiketter

Etiketter till sylt. Syltetiketter är självhäftande och perfekta för uppmärkning av alla burkar med frukter och bär. Syltetiketterna tillverkade av Herma är framtagna för att klara både kyl och frys med låga temperaturer och fukt. Etiketterna har en yta där man kan skriva om innehåll och datum. Runt skrivytan finns vackra motiv med bär och frukt. Använd med fördel en permanent tusch penna vars skrift som inte skadas av eventuell fukt i kylutrymmet.

Pratbubblor, cirklar och etiketter

Dekorativa former från olika tillverkare. Med eller utan text. Vita, svarta eller pastellfärgade. Till dina scrappade alster eller marmeladburkar och syltburkar! Vackert! Uppskattat! Till lådor, burkar, böcker, pärmar, kort och kuvert.

Tavelstickers

Svarta stickers med tavelfärg avsedda för tavelkritor. Använd dem på platser eller objekt där du snabbt vill ha möjligheten att ändra budskapet. En rolig detalj i vardagen eller för förvaring med förnybar information.

Produkter