• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Montana Gold

Sprayfärg Montana GOLD är en NC-Akrylbaserad sprayfärg med hög täckförmåga. Färgen fäster på de flesta ytor utan att blekas eller krackeleras, även flexibla. Montanas färger är kända för sin höga kvalitet och används av proffs och hobbyanvändare över hela världen. Montana GOLD passar för alla konstnärliga, kreativa eller allmänna gör-det-själv-projekt.

Ladda ner Montana Golds färgkarta här!

Populära produkter

Sprayfärg för DIY & Hemmafix

Har du tröttnat på dina gamla möbler och känner att dina hemdekorationer inte längre är din stil är Montana Gold den perfekta lösningen! Sprayfärgen fungerar till dem allra flesta ytor såsom trä, papper, kartong, vissa sorters plast, metall, sten med mera. Så oavsett om du vill fräscha upp en gammal cykel, måla om utemöblerna eller förnya en hemdekoration så fungerar Montana Gold utmärkt till ditt ändamål. 
En sprayburk på 400 ml brukar räcka till ca 1-1.5 kvadratmeter. 

Rengör, Slipa och rugga upp ytan, förbehandla vid behov med en primer. Eftersom färgen är mycket täckande så räcker det ofta med 1-2 lager färg. Efterbehandla ytan för ett hållbarare resultat med en lack med önskad finish. Välj mellan matt, halvblank och blank. 

Vilka ytor kan jag måla med Montana Gold?

Som vi tidigare nämnt så fungerar sprayfärgen utmärkt till de allra flesta ytorna utan att blekas eller krackeleras och det är en av anledningarna till att vi varmt kan rekommendera Montana Gold till alla DIY, konstnärs- och hemmafix projekt. Men en del typer av material kan behöva special prepareras innan målning.

* Frigolit - Förbehandla alltid med Montana Polystyrene Primer och se till att ytan är helt tät med alla lufthål täckta. 

* Plast - Förbehandla med Montana Plastic Primer. Färgens hållbarhet beror på plastens kemiska sammansättning. Testa alltid på en mindre yta innan du börjar måla.

* Metall - Se till att metallen är fri från damm, olja och rost. Förbehandla med Montana Metal Primer och applicera flera lager.

* Glas - Rengör och torka ytan innan applicering.

Torktid

När du målar med Montana Gold Sprayfärg är vanligtvis torktiden mellan 6-8 minuter men varierar beroende på underlag, temperatur, luftfuktighet och tjocklek på det målade lagret. Dammtorr på 6-8 minuter, övermålningsbar på 60 minuter och kemisk härdad på 12-24 timmar.

Montana Gold - Hög kvalitet

Montana Gold har europeiska färgpigment av högsta kvalitet och innehåller tillsatta UV-blockerare vilket ökar färgens livslängd.
Montana GOLD har ett lågtryckssystem vilket innebär att gaserna i burken gör att färgen kan sprutas ut långsamt och smidigt. Detta kan minska spraydamm, förbättra precisionen och öka hur exakt användarna kan applicera färg. Med Montanas exklusivt framtagna "low pressure system" får du jämna och rena linjer. Montana Gold håller för värme upp till 80 grader, men rekommenderas inte till extrema sammanhang med direkt värme och lågor.

Montana Golds vita nyanser

Montana Gold erbjuder tre olika nyanser av vit färg: 

Shock White: Vanlig vit, så kallad stockholmsvit
Shock White Cream:  Äggskalsvit eller gräddvit
Shock White Pure: Kritvit

Kika gärna på vårt populära paket med chromefärger


Köp din sprayfärg online hos Kristinas Scrapbooking.

Påskägg målade med Montana GoldKrukor målade med Montana GoldBadrumsdekorationer målade med Montana Gold
 

Läs mer
Stäng
Produkter