• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

LED - Ljuslinga - Stearinljus

Luciakrona Led Ljusslinga Jul

Juleljus hör julens mörka årstid till. Det är fantastiskt vackert och mysigt med brinnande ljus, men det är inte alltid lämpligt. Det finns en brandfara och man bör även ha de med allergi med i åtanke. Då är våra led värmeljus led stearinljus och batteridrivna led slingor något för dig. Perfekt till allergiker, och barn eller äldre.

Populära produkter

Luciakrona

Luciadagen infaller alltid den 13 december. Lucia är för de flesta en mysig högtid med luciatåg, lussebullar, pepparkakor och glögg. Kanske tittar man på tv där det traditionella luciatåget med Lucia ljus och sång alltid visas eller så myser man med familjen med lussebullar och glögg. För de som har barn innebär Lucia att man ska klä upp barnen som pepparkaksgubbar, sockerbagare, stjärngossar, tärnor eller rent av som Lucia. 

Luciakrona barn - Luciakrona guld

En luciakrona för barn bör inte ha levande lucia ljus då de kan råka bränna sig illa eller råka sätta fyr på sin omgivning. En Luciakrona med led ljus som är batteridriven är istället ett mycket bra val. Den klassiska designen med en guldfärgad krona och vita ljus är enligt många det vackraste alternativet.

Reservlampa led till luciakrona

Allt går sönder! Även led lampor. Av denna anledning så finns det reservlampor led till luciakrona. Det går i de flesta fall även att byta ut lamporna på en äldre luciakrona.

Ljus till luciakrona

Om man har en luciakrona avsedd för stearinljus så kan man med fördel byta ut dessa till led stearinljus. Det går att snurra fast ett par lager aluminiumfolie runt ljusets fot eller så finns det ljusflänsar som på ett enkelt sätt gör ostadiga ljus stabila och säkra. Ljusflänsarna har nog de flesta även nytta av till andra ljus än just luciakronas ljus.

Tärnljus barn

Man får inte glömma tärnorna i Luciatåget. Förr hade tärnorna och Lucian en ring av tjockt papper som skydd mot stearinen som oundvikligt droppade ner från det levande ljuset i deras hand. Nu så finns det vackra guld tärnljus batteridrivna och med led-lampa. Ett mycket bättre och säkrare alternativ för både barn och golv.

Tärnljus led Lampa

Precis som till all annan belysning till luciatåget så erbjuder vi även led lampa till tärnljus. Dessa led reservlampor är något som man bör köpa innan Luciadagen då det kan vara i senaste laget att komma på att varken luciakrona eller tärnljus fungerar kvällen innan uppträdandet.

Ljusslinga inomhus batteri

Ljusslingor har funnits sen nästan urminnes tider. Förr så var de flesta ljusslingorna nätanslutna och hade ljuskällor av glas. De kunde även bli ganska varma och kunde utgöra en brandfara. Det har också funnits batteridrivna varianter, men med dåtidens energikrävande små glödlampor, så varade dessa endast några timmar. En led ljusslinga för inomhusbruk med batteri kan vara igång oavbrutet i flera veckor. I kombination med våra utomordentliga batterier så borgar detta för en lysande jul. Det mesta julpysslet går att förstärka på ett lysande sätt med batteridrivna ljusslingor. Hängande julpyssel i granen eller i kransen på ytterdörren blir genast mer levande med en mysig LED-ljusslinga.
 

Läs mer
Stäng
Produkter