Ljuspenna

I den här kategorin hittar du ljuspennor som används för att dekorera ljus. Måla, skriv eller rita på dina ljus och låt dem stå som en vacker dekoration i hemmet eller ge bort som en personlig gåva till någon du tycker om. Välj mellan enstaka ljuspennor och praktiska, färdiga paket med sex eller tjugo ljuspennor.

Måla med Ljuspenna

Våra ljuspennor är mycket enkla att hantera och fäster bra på ljuset. Pennorna har en smal spets som gör det lätt att applicera färgen, men du kan även måla med en pensel. Måla på fri hand eller skapa vackra mönster med hjälp av en schablon. Avsluta med ljus lack för ett extra hållbart resultat och avsluta med att klä in de färdiga ljusen med cellofanplast och bind ett vackert band runt.

   
Måla, skriv eller rita på dina ljus med vaxpenna - candlepen. Enkelt att hantera och fäster bra. Tillsammans med schabloner kan du dutta ut med skumpensel och få vackra unika mönster. Att strö lite glitter på vaxen medan den är klibbig ger en vacker effekt. Dock kan det lukta lite. Var sparsam! Klä in de färdiga ljusen med cellofanplast och bind ett vackert band runt.

 

Produkter