• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dekorationsföremål Julpyssel

Träljusstake DIY Pyssla tomtar

Föremål att dekorera med temat jul. Slipa dem och måla dem eller bara dekorera dem. Perfekt julpyssel för stora som små. Att ge bort som julklapp eller att spara som eget julpynt. Kanske kan man dryga ut julkassan genom att sälja på julmarknad?

Populära produkter

Frigolit figurer som julgransdekoration

Till jul är det alltid roligt att pyssla till det med Jul-temade föremål. Varför inte hänga söta, små snögubbar av trä i julgranen? Vi har också många frigolitfigurer som föreställer diverse föremål, så som snögubbar, stjärnor, tomtar, renar, änglar, pingviner, med mera. Alla dessa passar bra till din årliga gran-utsmyckning. De väger lite och tål att ramla ner. Se också våra hängande julpyssel som kan målas och dekoreras efter egen fantasi. Julklapparna ser extra bra ut med hemgjorda dekorationer eller julklistermärken hängande i granen ovanför sig! Vi säljer även nötknäppare av björk och nötknäppare av terrakotta.

Altra Plywood figurer som juldekoration

Plywood-figurer föreställande till exempel julgranar, stjärnor, snögubbar, änglar, med mera. Med papper och sax kan man klippa ut egna snöflingor, men man kan också köpa förgjorda snöflingor. Gestalter av papier mache (papier maché) så som exempelvis isbjörnar, pingviner, rådjur, slädhundar, ängel, pepparkaka, ren, snögubbe, julgran, med mera. Dessa papier maché-former finns i många olika storlekar. Vi har pappersfigurer av julstrumpor -- sådana som kan hängas över brasan, fast på låtsas och av papper.

Träföremål Julpyssel Pyssla egen ljusstake Dekorationsföremål Julpyssel 

Egna ljuslyktor ljusstakar till jul

I juletider är det ju som bekant ganska mörkt, och det finns få bättre sätt att höja stämningen och mysa till det, än med användning av ljus. Antingen med led-belysning eller med levande ljus. Det finns många olika former av ljusstakar, av flera olika material. Kulljusstaken är en relativt vanlig, men ändå vacker slags ljusstake. De är tillverkade av trä, och är 6,5-8,5 cm i höjd.

Altra vackra konkava ljusfat i bland annat formerna rektangel, kvadrat, triangel och hjärta. Dessa är lämpliga att måla med glasfärg. I ljusfat kan man naturligtvis ha adventsljus, om det så önskas. Vi har även många cylindriska ljushylsor/ljushållare, både i glas och metall. Altra egna mysiga glaslyktor, även kända som lanternor (lanterna) i olika färger. Vill du inte ha levande ljus, rekommenderar vi LED stearinljus som är säkert, billigt och hållbart. 

Adventsljus DIY Ljuslyktor Julpyssel

Läs mer
Stäng
Produkter