• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Självlysande Sprayfärg

Montana Effect Night Glow är en akrylbaserad sprayfärg med självlysande pigment. Den självlysande effekten är endast synlig i mörker. Färgen fungerar både inomhus och utomhus. Vår självlysande sprayfärg finns i två olika färger - grön och orange. 

Populära produkter

Självlysande sprayfärg från Montana

Vår självlysande sprayfärg från Montana innehåller pigment som absorberar ljus och lyser i mörkret. 
Hur länge och hur starkt Montana NIGHTGLOW EFFECT lyser i mörkret beror på intensitet och längd på ljusexponering och mängden färg som applicerats på ytan. Effekten blir absolut bäst om den appliceras i flertalet tunna, jämna lager.

Inred hemmet

En självlysande färg kanske inte är det första du tänker på när du ska göra om i hemmet, men det är ett fantastiskt sätt att få en unik design i rum och på möbler.
Att renovera möbler har blivit en mycket populär hobby för både hemdesignern och DIY-aren. Självlysande färg passar utmärkt till dig som tycker om att sticka ut och har en lite mer edgy-stil. Om du istället föredrar vanliga, klassiska trämöbler kan du måla undersidan av stolar och bord vilket skapar ett vackert dämpat ljus som ger värme och djup. Ett annat tips är att måla hyllkanter på bokhyllor och hyllor, där du har dina favoritsaker eller kanske speciella första utgåvor. De kommer att avge ljus på natten och ge extra uppmärksamhet till dina favoritobjekt. 

Självlysande sprayfärg är inte bara för barnrum och raves längre, utan kan med fördel användas för att skapa unika effekter i alla hemmets utrymmen.

Självlysande färg i trädgården

Skapa magi i din trädgård med självlysande sprayfärg. Lys upp entregångar och stigar genom att måla stenar och kanta gången med, eller måla träd och stubbar och gör din trädgård till en magisk sagovärld. Du kan också förhöja feststämningen på sommarens utomhusfester genom att göra festdekorationerna självlysande. Färgen kommer att laddas hela dagen i solen och ge ett starkt sken när solen går ner. 

Oroa dig inte för att grannarna klagar på att din numera ljusa trädgård håller dem vakna hela natten. Färgen bleknar efter cirka fyra timmar tills den laddas upp av UV-strålarna från solen nästa dag.

Skapa magi i barnens rum med självlysande färg

Självlysande färg är perfekt till barnens rum, oavsett om ditt barn gillar magiska sagovärldar, läskiga dinosaurier eller häftiga rymdvärldar. Måla självlysande enhörningar, slott, planeter eller dinosaurier beroende på vad som passar ditt barn. Förutom att det hjälper till att skapa rätt stil och känsla i rummet så ger det även rummet ett dämpat och mjukt ljus vilket kan hjälpa ditt barn att känna sig tryggare och somna lättare. Kanske har du behövt tända lampan när du ska titta till ditt barn och därmed råkat väcka barnen, eller låtit det vara mörkt och istället trampat på Lego eller andra leksaker. Självlysande färg är lösningen. 

Till halloween

På halloween vill vi att det ska vara mörkt och läskigt men vi vill samtidigt kunna se alla skrämmande halloweendekorationer, vår sprayfärg från Montana skapar ett dämpat mjukt ljus och behåller samtidigt den läskiga stämningen. Måla pumpor, spöken och skelett. 

Skapa en säkrare miljö i hemmet och på företaget

Förutom att skapa häftiga effekter så är självlysande färg mycket bra till att förhöja säkerheten både på företaget och i ditt hem. Många företag använder självlysande färg till att belysa nödutgångar och i hemmet kan det vara mycket bra att måla din trappa för att minska risken för fall när du behöver gå upp och ner i nattmörkret. Måla självlysande sprayfärg överallt där du behöver ljus i mörkret.


Montana Nightglow Spray festdekorPumpor målade med självlysande sprayfärgSkor och bokstäver målade med självlysande sprayfärg

Montanas självlysande färger är: 

​* 100% fria från tungmetaller.
* Återvinningsbara
* ISO-9001, ISO-14001 och ISO-50001:2001

Alla produkter ur Montanas Fantastiska sortiment kan du hitta här:

Läs mer
Stäng
Produkter