• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Skärmaskin Papper

Skärmaskin papper, för hemmabruk och kontor. Reservblad finns till de flesta av pappersskärmaskiner och även skärskena i de fall det används. Till Fiskars skärmaskin för papper finns även speciellt avsedda bigblad för att göra biglinjer, om man vill vika ett papper snyggt och rakt.

Populära produkter

Dahle Skärmaskiner

Dahles skärmaskiner är för dig som har höga krav på kvaliteten. Dahle har varit synonymt med Skärprecision i många år och deras skärmaskiner är tillverkade med många års erfarenhet och tysk expertis i produktutveckling.

Alla skärbord är tillverkade av högkvalitativ metall och står på "nonslip" fötter. Maskinerna är utrustade med formatlinjer i de vanligaste standarderna. Skärbladen är garanterade att hålla då de är tillverkade av härdat stål som ger en exakt och precis skärning.

Skärmaskin Papper med rullskärblad

Rotary trimmers skär långt och rakt med en garanterad exakthet. Den tyska tillverkaren Dahles rullskärare ger en hög skärprecision. Ett slutet plastskydd garanterar maximal säkerhet. Rullskäraren från Dahle kommer med en automatisk fasthållare för att säkert hålla fast materialet som skärs. Rekommenderas till hobbyanvändare, skolor, förskolor, grafisk design, fotografer med mera. Skärmaskin för papper med rullskärblad håller mycket länge. Skärmaskin med spetsigt V-format skärblad har fördelen att ge bättre precision. Används då man skär ut finare motiv så som fotografier eller liknande. Även för att skära ut motiv från papper utan att behöva skära hela pappret i delar.

Pappersgiljotin - Pappersguillotin

Pappersgiljotin från Dahle ger en utmärk skärprestanda. Enkla att hantera och garanterar skärprecision med väldigt lite ansträngning. Skärmaskinerna kommer utrustade med pappersskärblad och/eller multimaterial blad. Rekommenderas till kontor, myndigheter, verkstäder eller hemmabruk.

Heavy-duty cutters - skärmaskin papper

Heavy-duty skärmaskiner skär större mängder papper med lätthet. Förstklassiga skärmaskiner till papper som håller hög kvalitet när det behövs skäras större volymer. Med upp till 40 ark per skär är tyska Dahle väletablerade i det kommersiella segmentet. Förstklassiga material och precisionsarbeten garanterar hög tillgänglighet och lång livslängd från våra tyska kvalitetsprodukter.

Professionell användning skärmaskin papper

"Effektivitet och precision med Dahles skärmaskiner."
Dahle kvalitet är något du kan känna! Kvalitetsmaterial och precisionshantverk är vad som kännetecknar deras guillotiner och rotary trimmers.

Hobby och privat användning av skärmaskin till papper

"Kvalitet för fritid och hushållsbruk."
Välj din skärmaskin papper för hobby och hemmakontoret från en rad olika varianter. Dahles maskiner har mycket hög säkerhetsstandard, absolut precision och enkel hantering. Testad och provad kvalitet till bra pris.

Kommersiell användning av skärmaskiner

"Med fokus på prestanda och tillgänglighet."
Dahle erbjuder ett brett urval av specialiserade pappersskärare för kommersiell användning. Hög kvalitet på materialet och designen. Produktutveckling med särskild vikt vid hög prestation och högsta tillförlitlighet. Alla Dahles pappersskärmaskiner och pappersgiljotiner har 2 års garanti. Gäller ej slitdelar.
Vi har alla reservdelar till Dahles skärmaskiner, kontakta vår kundsupport för mer info.

Cirkelskärare

Cirkelskärare används för att enkelt skära ut cirklar, ringar och runda pappersark. Vi erbjuder allt från den enklare cirkelskäraren med lätt handgrepp, till mer avancerade varianter. Perfekt till foton, scrapbooking, korttillverkning och klassiskt pyssel.

Läs mer
Stäng
Produkter