Griffeltavla

Griffeltavla barn

Griffeltavla barn är en tavla för barn som låter kreativiteten flöda, kan enkelt suddas bort och är väldigt kul för barnen. Det finns många olika roliga färger på kritor och pennor. Perfekt för att komma ihåg viktiga saker i veckoplaneringen eller skriva roliga meddelande till barnen på morgonen. Det finns många storlekar på griffeltavlor och passar barn i alla åldrar.

Griffeltavla vägg

Griffeltavla vägg är perfekt att hänga på väggen och hålla familjen uppdaterad vad som ska hända i veckan. Får plats med mycket information. Kan också användas till att måla på så att barnen inte målar på väggarna utan istället så kan de uttrycka sin kreativitet på griffeltavlan. Skriv upp inspirerande texter eller bara använda som inredning. Gör din egna tavla med en snygg träram och häng den på väggen.

Kritor griffeltavla

Kritor griffeltavla finns i många olika färger och storlekar, köp blandade färger för barnen att ha kul med och låt deras kreativitet flöda eller köp vita kritor för seriösa veckoplaneringar eller meddelande till familjen.

Vita kritor är perfekta för svarta griffeltavlor men kan även fungera bra på andra ytor. Det är enkelt att torka bort med en fuktiga trasa eller ett tavelsudd.

Griffeltavla kök

Häng griffeltavlan i kök och skriv upp vad som ska ätas under veckan eller skriv kom ihåg meddelande till barnen. Att ha griffeltavla i köket är också perfekt för att skriva inköpslistor eller planera veckan. En svart griffeltavla är väldigt snyggt att ha som inredning i moderna kök. Passar också bra att ha i en restaurang där du kan skriva upp menyer och dylikt. 

Liten griffeltavla 

En liten griffeltavla kan vara perfekt för att använda som kom ihåg tavla, att ha som inredning eller varför inte använda den i hallen med en trevlig välkomnande text. Fungerar utmärkt att ha tillsammans med ett stativ eller gör din egna personliga lilla tavla med en ram.

Griffeltavla penna 

Griffeltavla penna fungerar på dem flesta ytorna och finns i många olika roliga färger. Det är lätt att sudda bort och ser bättre ut än den vanliga kritan. Med pennorna kan du skriva inköpslistan inför veckan eller varför inte låta dina barn ha roligt med alla olika färger.

Stor griffeltavla 

En stor griffeltavla är perfekt att använda om man vill skriva viktiga budskap eller meddelanden. Skriv dagens lunch på den här stora griffeltavlan eller har du en butik där du kanske vill skriva upp varor som är på rea.

Kan användas på kontor där man behöver presentera något eller om man bara behöver skriva mycket information.

Produkter