• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dekorationsfigur

Trädekorationer Pyssel Dekoration Figur

Små dekorationsfigurer av olika material till scrapbooking, korttillverkning, pyssel och hobby. Trädekorationer som kan målas, eller vara naturligt träfärgade är en snygg detalj till dina kreativa projekt. Dekorationsfigurer limmas fast med flytande lim.

Populära produkter

Dekorationsfigurer för scrapbooking och pyssel

Kristinas Scrapbooking erbjuder unika, handgjorda figurer i tåliga polyresin. Små dekorationsfigurer till olika tillfällen, bland annat hav och segling, strand, snäckor, hundar, katter, baby, bröllop, cup cakes m.m. Figurerna har en slät baksida, som du fäster enkelt med flytande hobbylim eller distanskuddar. Våra dekorationsfigurer för scrapbooking och pyssel förhöjer dina egentillverkade scrapbookingkort, men blir också en elegant detalj på såväl canvastavlor och mixed media, eller paketinslagning.
 

Trädekoration

Det finns mängder av trädekorationer i olika former och figurer som kan användas till precis allt! Se våra prisvärda trädekorationer i storpack med olika teman, till exempel fjärilar i trä, trähjärtan, träfigurer med bröllopsmotiv eller söta blommor av olika modeller. En trädekoration ger dig oändliga möjligheter till inredning, scrapbooking, dekoration och handgjorda alster. Träfärgade dekorationer kan målas med hobbyfärg eller vanliga tuschpennor. Du får en fin, upphöjd 3D-effekt på dina trädekorationer genom att applicera glossy accent 3D-lack. Givetvis kan du också låta dina träfigurer vara naturligt träfärgade, för en naturlig, rustik look.
 

Dekorationer till Mixed Media

Mixed media är en konstform som ofta utförs på canvasduk, där man blandar olika material och medium för att skapa unika verk. Du kan göra mixed media på de flesta föremål, förslagsvis papiermachéfigurer, träföremål, papplådor och boxar m.m. En variant av mixed media är att limma fast diverse dekorationer av trä, resin, papp, ja till och med metall på canvasduk, för att sedan applicera ett lager gesso över hela kreationen, och därefter måla allt med en akrylfärg. Schabloner i samband med texture paste används ofta för att skapa struktur i botten av canvastavlan. Embossingpulver eller Liquid Pearls ger också en förhöjd 3D-effekt. Alla små dekorationsfigurer som har blivit liggande i pysselvrån kan få nytt liv genom att "bakas in" i en mixed media-tavla. Detta har blivit ett kreativt sidospår inom scrapbooking, och är en mycket populär hobby bland svenska hemmapysslare. Varje mixed media alster blir unikt och det finns inga rätt eller fel. Låt fantasin flöda!

Dekoration figurer mixed media Dekorationsfigurer Mixed Media Scrapbooking Dekorationsfigur scrapbooking

 

Trädekorationer Scrapbooking

Ett handgjort scrapbookingkort är både en fröjd att få, men också en fröjd att tillverka för pysslare med öga för det vackra. Våra trädekorationer är noggrant laserutskurna från lätt trä, bland annat träslag som furu, och tynger därför inte ner ditt handgjorda kort. Välj och vraka bland färdiga trädekorationer från bland annat Prima Marketing, Graphic 45, Craft Consortium och många fler scrapbookingtillverkare. Ofta finns hela kollektioner med mönstrade scrapbookingpapper, blommor, stämplar och dies, att matcha till deras trädekorationer. En söt liten dekorationsfigur av en räv i trä passar perfekt till höstiga alster, kort och albumlayouter.

Trädekorationer Scrapbooking Trädekoration Scrapbooking

 

Polyresin Figurer

Polyresin är en syntetisk produkt som efterliknar resin, kåda. Den är väldigt lättformad och härdig, och kan enkelt målas och modifieras på olika sätt. Polyresin används mycket till alla slags dekorationsfigurer och utsmyckningsdetaljer. Eftersom det är små dekorationer i plast, tål de att vara utomhus. Du kan därför med fördel använda våra polyresin figurer till att smycka dörrkransar med söta resin blommor, eller dekorera en liten miniatyrträdgård med snäckor av resin. Figurerna kan också placeras i krukor och blomsterarrangemang, eller användas som dekoration på trädgårdsbordet tillsammans med en vas sommarblommor. Köp dekorativa polyresin figurer online. Se också vår kategori med miniatyrer till dockhus, miniatyrlanskap, fairy garden och dioraman.

Läs mer
Stäng
Produkter