• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Porslinspenna - Glaspenna

 

Glas och porslinspennor

Glaspennor och porslinspennor används till målning på hårda material. I regel kan man måla med en porslinspenna på glas och vice versa. Skapa din egen unika servis eller kanske en gåva att ge bort. Perfekt pyssel till barnen. Bra kvalitets porslinspennor är grunden i all porslinsmålning med penna.  

Populära produkter

Rengöring innan du målar med glas och porslinspennor!

Rengör alltid det du målar med fettlösande medel. Antingen med sprit, eller med varmt vatten och ett bra diskmedel. Akta dig för att röra på de områden du sedan ska måla!

Poslinspennor och glaspennor härdning

De flesta Porslinspennorna ska härdas i ugn efter att man först låtit färgen torka i ett par timmar. Sätt då in föremålen i den kalla ugnen och vänta till rätt temepratur uppnåtts. Där efter ställer man in hur länge föremålet skall vara i ugnen för att brännas. Öppna luckan och låt föremålet svalna. Det är lätt hänt att föremålet spricker om man tar ut det för tidigt. Kontrollera så föremålet tål upphettning innan du härdar i ugn.

Porslinspennor och glaspennor diskning

De flesta glaspennorna och porslinspennorna tål maskindisk men det är ingen rekommendation från oss. Handdisk är att föredra. Blötläggning är ej heller lämpligt.  Läs alltid produktbeskrivningen för rätt handhavande av just din penna.

Läs mer
Stäng
Produkter