• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Ingen reklam skylt

I den här kategorin hittar du "ingen reklam skylt" av metall och klistermärken till postlådor och dörrar i fyra olika färger samt praktiska magnetbaksidor för att enkelt kunna fästa dina skyltar utan att lämna några klisterrester. Här hittar du även klickramar som du själv fyller med olika budskap, bilder och foton. 

Populära produkter

Ingen reklam tack!

Det finns många orsaker till att inte vilja ha någon reklam, kanske vill du minska din miljöpåverkan eller slippa gå till pappersåtervinningen lika ofta? Oavsett vad din anledning till att slippa reklamen är, kommer en "ingen reklam skylt" att hjälpa dig på vägen. 

Kommer jag bli av med all reklam med en ingen reklam skylt?

Att sätta upp en ""ingen reklam skylt" kommer tyvärr inte att göra att du slipper all reklam men den kommer att minska mängden med reklam rejält. 

Vilka sorters reklam finns det och hur blir man av med den?

Direktreklam

Den vanligaste typen av reklam kallas för direktreklam och det är egentligen reklam om produkter och tjänster som lämnas i din brevlåda utan att du själv bett om det. Direktreklam finns i två olika sorter - oadresserad direkt reklam och adresserad reklam. Den oadresserad direktreklamen är väldigt enkelt att bli av med och du slipper den genom att sätta upp en "ingen reklam skylt" på din brevlåda eller dörr. Den adresserade reklamen innehåller precis som den oadresserade information om varor och tjänster, men skillnaden är att den är adresserad till ditt hushåll vilket gör att brevbäraren måste dela ut den oavsett om du har en "ingen reklam skylt". För att bli av med den här typen av reklam måste du kontakta företaget som skickat ut reklamen eller kontakta nix registret.

Samhällsinformation

Samhällsinformationen innehåller reklam från politiska förbund, religiösa samfund och information från kommuner och landsting. Den här typen av reklam kommer att delas ut oavsett vad som står på din skylt.

Gratistidningar

Gratistidningar räknas inte per definition som en reklamprodukt och kommer därför att delas ut även om du har en ingen reklam skylt. Vill du inte ha några gratistidningar måste du därför lägga till den här informationen på din skylt. 

Ingen reklam skylt - för miljöns skull

Att reklamen påverkar miljön negativt kan nog de allra flesta räkna ut, men visste du att det används 200 000 ton papper varje år för att ta fram all reklam i Sverige? Vi tar emot cirka 50 kg reklam per person varje år. Tack och lov kan vi återanvända en stor del av detta men en ökad användning av vår skog hotar den biologiska mångfalden. Miljontals ton med koldioxid släpps dessutom ut  för att tillverka, leverera och återvinna all reklam. Så köp en ingen reklam skylt redan idag och minska DIN påverkan på miljön.

Läs mer
Stäng
Produkter