• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dekorplast - DIY och hemrenovering

Dekorplastad byrå Dekorplast marmor på bord

Dekorplast

Slipp kostsamma hemrenoveringar med denna fantastiska dekorplast från kvalitetsmärket D-C-Fix. Dekorplasten är en självhäftande vinyl som fäster på de flesta släta och torra ytor, ger inte heller några märken när den avlägsnas. Perfekt till möbler, köksluckor, speglar, askar, mappar m.m. Dekorplasten ger ett helt nytt utseende på din möbel och skyddar även mot väta och skador, dessutom är den smutsavvisande och lätt att torka av.

Populära produkter

Dekorplast Dekorplast

Dekorplast Köksluckor

Få nytt kök på bara en dag! Är det möjligt? Ja, eller nästan iallafall. Klä dina köksluckor och bänkskivor med dekorplast, byt ut handtagen och få ett nytt kök på nolltid. Du kan även fästa dekorplasten på ditt kakel, men det är lite mer klurigt, bara fantasin sätter gränser. DC-Fix dekorplast är ett perfekt sätt att budgetrenovera.

Dekorplast Marmor

Upptäck vår dekorplast i marmor, vi erbjuder både grå och brun marmor som blir en supersnygg uppfräschning av en gammal möbel.

Dekorplast - Dekorationsplast - Möbelfolie - Kontaktplast - Kontaktpladt

Dekorplast, Dekorationsplast, möbelfolie, kontaktplast, kontaktpladt oavsett vad du väljer att kalla det så är det en fantastisk produkt som gör renoveringen billigare och enklare.

Gör som alla andra ;)

Köp vår populäraste produkt i kategorin dekorplast: Dekorplast - Grå marmor - 2 m.

Snabbfakta om dekorplast

Dekorplast från kvalitetsmärket D-C-Fix. Dekorplasten är en självhäftande vinyl tillverkad av tre lager varav det yttersta i stark pvc, vilket innebär att dina klädda ytor inte bara blir förtjusande utan de bevarar även ifrån repor och skador. Dekorplasten fäster på alla släta och torra ytor, ger inte heller några märken när den avlägsnas.

Utmärkt till möbler, köksluckor, askar, mappar m.m. 

Bredd: 45 cm
Längd: 2 meter

* Fri från tungmetaller och lösningsmedelsfritt lim.
* Ljusbeständig enligt DIN EN ISO 105-B02
* Nötning-och slittålig enligt DIN EN ISO 105-X12.

Självhäftande plast

Självhäftande plast är samma sak som dekorplast.

Läs mer
Stäng
Produkter