Julklappspåsar

Julklappspåsar

Slå in dina julklappar med stil! Dekorera och gör personliga julklappspåsar till nära och kära, innehållande hembakade kakor, julgodis och glögg, eller en julgåva. Välj mellan bruna påsar i papp, julklappspåsar i tyg eller mönstrade julklappspåsar med julmotiv. Extra läckert med vackra detaljer i guldfolie.

Populära produkter

Julklappspåsar

Julen för många, handlar om att ge och ta emot. Det är givmildhetens högtid och omtankens bästa säsong. Vi firar jul och ger varandra tänkvärda gåvor, hälsar på hos släktingar som vi inte sett på länge, och omger oss med familj och vänner. Det pysslas, bakas, julstökas och planeras. En enkel julklappspåse kan tyckas vara en banal och tråkig tingest, men precis som med julen, blir den vad man gör den till. Julklappspåsar kan innehålla den där efterlängtade julklappen från din respektive. Eller vara en symbol för vänskap och tacksamhet när den räcks över som gåva till värdinnan på en julmiddag, tillsammans med omsorgsfullt dekorerad tändsticksask. Julklappspåsar kan också vara en snabb lösning när omslagspappret har tagit slut, och du snabbt och enkelt vill ge bort en julgåva på juldagens morgon. Har du lite silkespapper till hands, gör detta påsen ännu mer exklusiv och för att få fram lite christmas feeling, kan du gärna sticka ner en grankvist. Har du extra gott om tid, kanske en julstämpel får pryda påsens utsida.

Julklappspåse Julklapp Julklappspåse

Julklappspåse

Vill du dekorera en enfärgad, brun eller vit julklappspåse utan mönster, rekommenderar vi att kika i kategorin "Julpyssel Papper". Förutom många vackra papper till handgjorda julkort, finns också decoupagepapper, vintagepapper med gammaldags foton, småmönstrade papper med julmotiv och pappersblock med klassiska julpapper. Klipp ut och limma fast på din julklappspåse med dubbelhäftande tejp eller limstift. Dekorera med vackra julband i rött, grönt och guld, eller krusa presentsnören och häng fast i kanten på julklappspåsen. För en personlig touch, skriv namnet på mottagaren med alfabetsstickers eller skriv vackert med kalligrafi på julklappspåsens utsida.

Julklappspåsar  Julpåsar

Julpåsar

Sätt pricken över i:et på den speciella lilla julklappen, med julpåsar fyllda med silkespapper och vackra julband och rosetter på utsidan. Julpåsar med lite läckerheter till julbordet är populärt att ge till sina anställda vid juletid. En presentpåse med julmotiv gör varje förskolepedagog glad över den vänliga gesten, kanske innehållande något litet som barnet på förskolan har gjort själv. Hemmagjord kola, knäck eller chokladpraliner framförs på ett elegant sätt i julpåsar till mor- och farföräldrar, grannar, vänner och arbetskollegor. En julpåse kan också innehålla biljetter till årets julkonsert, presentkort, ett efterlängtat julbord på favoritrestaurangen, eller varför inte biobiljetter till en julfilm i mellandagarna? Julpåsar är ett perfekt komplement till omslagspapper och blir alltid uppskattat av mottagaren.

Produkter