• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Hobbyfärg - Akrylfärg - Blank

Hobbyfärg för barn Akrylfärg för barn
Blank hobbyfärg för de yngre kreatörerna

Hobbyfärgen Kids Acrylic från Creativ Company är en vattenbaserad, halvtransparent akrylfärg med blank finish. Perfekt som skolfärg som lämpar sig till papper, kulisser, trä, kartong, målarplattor, gips, frigolit och vaddföremål. Inbördes blandbara. Penslarna tvättas i ljummet vatten.

Populära produkter

Vattenbaserad hobbyfärg för barn och skola

Denna halvtransparenta och vattenbaserade akrylfärg är ett perfekt val för en mängd olika projekt. Dess mångsidighet gör den till ett bra val, inte bara som plakatfärg utan också för applicering på flera ljusa och sugande ytor.

Kreativa projekt för akrylfärg

Denna glansiga färg kan appliceras smidigt med en pensel, eller för lite textur, prova att dutta eller rulla den på ytor med hjälp av stencilpenslar och skumrullar. Efter skapandet, skölj bara dina verktyg i ljummet vatten för enkel rengöring. Designad speciellt för barns konstarbeten på vit kartong och tjockt papper, den är populärt känd som plakatfärg. Dess användning sträcker sig dock till andra ljusa ytor, såsom målarplattor, gips, pappersmassa, frigolit, bomullsobjekt, vita plastmasker (med velouryta), ljus terrakotta och mer.

Täckning och kompatibilitet med ytor

Ju mer sugande ytan är, desto bättre är täckningen av denna akrylfärg. Om den används på mörka eller färgade ytor kan färgerna framstå som något dämpade på grund av färgens halvtransparenta natur. Trots detta är dess blanka yta idealisk för målning av kulisser, såsom på kulisstjockt papper spänt över träramar, och erbjuder ett professionellt utseende för varje scen.

Miljövänlig och säker

Miljömärkningen av vår färg säkerställer att den uppfyller strikta krav när det gäller miljöpåverkan och potentiella skadliga effekter på både barn och vuxna. Detta gör vår färg till ett utmärkt val för skolor, hemmabruk och olika aktiviteter, och ger sinnesro om säkerheten och det ekologiska fotavtrycket för dina kreativa material.

Läs mer
Stäng
Produkter