• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Bjällra

Bjällra Pyssel Bjällror
Bjällra och klocka är en vacker dekoration 

Bjällra, klocka, oavsett vad du kallar det så hittar du större och mindre förpackningar av glittrande, guldiga bjällror eller pastellfärgade, silverhjärtan, röda och vita bjällror, guldklockor och mixade bjällror till armband, musikinstrument kort, askar, och icke att förglömma kattens halsband.

Populära produkter

Bjällra och klocka till pyssel

Sätt små bjällror i påskriset tillsammans med fjädrarna så får du en vårbukett med lite "fågelsång". Gunghästen bör ju ha en bjällerkrans kring halsen och små får och kor likaså. Tänk på att barnen bör ha kommit förbi stoppa i munnen stadiet och om de är riktigt små kanske du ska sy in bjällrorna i ett hjärta till exempel.

En bjällra som sött pinglar när du rör på den förgyller varje klädesplagg eller hobbyprodukt som du kan tänka dig. Kort som glittrar och pinglar gör mottagaren glad. Barnens prinsesskläder eller narrkåpor måste pingla om det ska kännas och låta rätt. En Baby kan roas med pinglande ljud men då i mammas eller pappas händer. Kanske kan man använda en liten bjällra som mobil ovanför skötbordet.

Bjällra uppbyggnad och funktion

En bjällra är en klocka. Designen är lite annorlunda men funktionen är i princip densamma. I klockan hänger en metallbit som slår på insidorna av klockan när den sätts i rörelse. Då skapas vibrationer i klockan som utger ett ljud. Skillnaden mot en bjällra är att i bjällran så hänger inte metallbiten utan den ligger lös så den kan skramla och skapa ljud. Ljudet från bjällror är mycket kortvarigare än det från klockor.

Bjällror och klockor storlekar

Alla stora och små bjällror som du kan köpa av oss är avsedda som dekoration. Det finns bjällror som är tillverkade speciellt för musikinstrument. De kostar ungefär lika mycket per styck som ett paket dekorationsbjällror. Det som skiljer är klangen från bjällran. Med det sagt så låter även våra bjällror men det finns en skillnad som kan vara bra att ha i åtanke.

Våra största julklockor / julbjällror är hela 40 millimeter breda. De ger en fin klang och är mycket dekorativa i exempelvis julkransen. 

De minsta bjällrorna som du kan köpa är 6 millimeter breda. Jättesöta och passar till katthalsband eller juldekoration.

Däremellan har vi alla storlekar.

Våra klockor är designade ungefär som kyrkklockor. Mycket dekorativa men godset är tunnt och ger inte mycket till klang.

Färgerna är guld, silver, röda, vita, metallfärgade, mässing, pastellfärger, rosa, gröna, blå, metalliska och glittrande bjällror och klockor.

Här ser du vår populäraste bjällra: Bjällror 12 st - Mixade Storlekar i Guld

Här är vår populäraste klocka: Klocka 11 mm - Liberty Bell Guld Bjällra - 16 st

 

Bjällror Klocka

Läs mer
Stäng
Produkter