• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Akvarellblock

Akvarellblock Akvarellblock Papper
I den här kategorin hittar du akvarellblock och målarblock i många olika storlekar, från A2 till A6. Svarta och vita papper för dig som hellre målar på papper än Canvasdukar. Akvarellpapper är perfekt till olika färger med vattenteknik.

Populära produkter

Akvarellblock för Akvarellmålning

Våra akvarellblock innehåller flera ark av akvarellpapper som är sammanbundna med en gummiremsa. Akvarellpappersblocket är det perfekta valet när du inte har tid, lust eller möjlighet att sträcka ut ditt papper. Blocket är limmat på alla sidor, vilket minskar risken för att pappret ska krulla sig när du applicerar vatten. Eftersom blocket är limmat på alla sidor måste du ta bort det översta arket om du vill påbörja en ny målning på arket under. Ofta finns det ett litet gap i limmet på en av blockets sidor där du kan köra in en kniv och bända upp pappret. Du kan riva bort enstaka ark så att du enkelt kan ta bort ditt konstverk för inramning eller förvaring men var försiktig så att inte pappret går sönder. Viktigt att du låter din målning torka innan du tar bort pappret. Vill du måla flera målningar under samma sittning rekommenderar vi därför att du köper flera akvarellblock.

Eftersom akvarellpapperna är sträckta i blocket och akvarellblocket i sig själv skyddar din målning är det ett mycket bra alternativ när du vill ta med dig din målning utomhus eller på resan. 

Akvarellblock Målarblock Akvarellblock Akvarellfärger

Målarblock

Våra målarblock innehåller 280 grams canvas målardukar i grundmålade och blekta ark. Canvasduken är i mycket bra kvalitet och passar perfekt till både akryl- och oljemålning. Ta med dig ditt målarblock på resan eller när du ska måla utomhus. Ett bra sätt att experimentera och träna utan att använda fullsträckta dukar. Våra block gör det möjligt för konstnärer att använda flera medier för sina teckningar som oljekritor, pasteller, akrylfärger, oljefärger och det går även utmärkt att blanda och matcha olika teckningsmedier. 

 

Hur du blandar akvarellfärg

Se gärna videon här, som visar hur du går till väga för att blanda grundfärger, både i palett och direkt i ditt akvarellblock. Det finns många olika tekniker som du kan lära dig genom till exempel YouTube.

Läs mer
Stäng
Produkter