• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Primer Sprayfärg

Montana Primer sprayfärg är en perfekt förbehandling för alla dina objekt. Enkel att applicera och kan användas tillsammans med de flesta andra Montana sprayfärger. Här hittar du grundfärg till metall, plast, frigolit, samt en universal som passar bland annat tyg, papp och kartong, trä och sten. För mer exakt resultat, variera gärna mellan Montanas olika munstycken.

Populära produkter

Primer Sprayfärg från Montana

Montana PRIMER sprayfärg möjliggör en utmärkt vidhäftning för nitro-kombi-baserade eller akrylbaserade sprayfärger. Montana erbjuder primers för flera olika typer av material såsom plast, frigolit och metall. Vår universal primer går att använda på trä, läder, kartong och många andra material. En primer används när du vill ha ett snyggt och mer permanent resultat. Vår primer sprayfärg är lätt att applicera, slipa och övermåla. 

Montana Primer till Plast

Montanas grundfärg till plast fungerar på de allra flesta sorters plast, dock inte alla. På grund av den kemiska sammansättningen av vissa plast- och akrylytor, kommer vissa material inte att tillåta några färger att fästa. Montana PLASTIC PRIMER kan användas på följande hårdplaster: polyuretan (PUR), polystyren (PS), polyamid (PA), polypropengummi, modifierad (EPDM), akrylbutadien styrenplast (ABS), glas- fiberarmerad plast (GfK), hård polyvinylklorid (Hard-PVC). Är du osäker så rekommenderar vi alltid att testa på en mindre, icke-synlig yta. 

Montana Primer Sprayfärg till Metall

När du använder Montana METAL PRIMER kommer du att få bästa möjliga yta för vidhäftning och den hjälper även till att förhindra uppkomsten av rost och göra den målade ytan mer reptålig. Vår metall primer fungerar till metaller som järn eller stål. 
Lätt att använda och torkar snabbt.

Montana Primer till Frigolit 

Montana POLYSTYREN PRIMER är en grundfärg som kan användas på polystyren, frigolit, skum och andra liknande material. Vissa färger innehåller lösningsmedel vilket orsakar smältning och skador på den här typen av material, Primern tätar frigoliten och undviker en destruktiv reaktion vid senare målning.

Primer Sprayfärg från Montana är:

​* 100% fria från tungmetaller.
* Återvinningsbara
* ISO-9001, ISO-14001 och ISO-50001:2001

Fler produkter ur Montanas Fantastiska sortiment kan du hitta här:

Läs mer
Stäng
Produkter