• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Pärm - Mapp - Papperssortering

Pärm - Mapp

Här finner du både gaffelpärmar, mappar och ringpärmar i flera olika färger som hjälper dig att få i ordning dina papper. En mapp är en enklare typ av pärm utan ringar eller liknande fästanordning där du lägger pappret löst, den är perfekt som pappersförvaring och skyddar viktigare papper eller teckningar och skisser. Mappen knyts ihop med gummiband eller liknande. En pärm är oftaste lite styvare i materialet och har någon typ av fästanordning för att sätta ihop hålade papper.
 

Populära produkter

Pärmregister - Plastficka

Register hjälper dig att få ännu bättre ordning i din pärm med viktiga papper, välj mellan 5 och 20 flikar beroende på hur många kategorier du önskar att sortera in dina papper i. Eller använd pärmregister med månader, Jan - Dec. Det finns också dagregister 1-31 och årsregister 1-52 vilket är ett vecka pärmregister. I denna varugrupp hittar du även hålade plastfickor.

 

Organisera dina dokument med våra praktiska pärmar i A4-storlek

Hitta din perfekta pärm för alla dina kontor behov med vårt utbud av pärmar i olika storlekar och material. Vi har pärmar i A4-storlek, med praktiska plastfickor för att skydda och ordna alla dina dokument. Välj en svart pärm för en professionell look eller en pärm i din favoritfärg för en personlig touch. Sök hos oss efter din perfekta pärm idag!

Vad är en pärm?

Pärmar är en enkel och praktisk möjlighet att organisera och skydda dokument, bilder, anteckningar och andra papper. De kommer i olika storlekar, material och stilar, inklusive A4-storlek och i färger som svart, blå och röd. Många pärmar har plastfickor för att hålla dina papper på plats och skydda dem från repor och smuts. Vissa pärmar har även en mjuk mellanläggning mellan pärm och rygg för extra skydd. Pärmar är ett användbart verktyg för studenter, yrkesverksamma och alla som vill ha en ordnad samling av papper och dokument.

Läs mer
Stäng
Produkter