• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Coola Klistermärken

Coola klistermärken är värmekänsliga stickers till dekorering av porslin, glas, metall. Den transparenta skyddsfilmen tas bort och det självhäftande motivet förs över genom att man gnuggar på baksidan. Tål därefter handdisk. När föremålet blir varmt exempelvis med varmt te i en kopp, så skiftar färgen på dekorationen från svart till rött. Mycket effektfullt!

Populära produkter

Coola klistermärken

Vad är egentligen coola klistermärken? Det är nog beroende på vem man frågar. Vi tycker det är otroligt coolt med klistermärken som ändrar färg beroende på temperatur. Dessa klistermärken passar bäst på tekoppen eller kaffemuggen. De tål att diskas om man inte skrubbar alltför hårt. En perfekt gåva till någon när eller kär!

Coola stickers

Oavsett om du håller med oss om att våra värmekänsliga klistermärken är coola stickers eller ej, så har vi två andra platser du kan titta igenom här i Kristinas scrapbookings webbshop. Här i denna varugruppen hittar du alla våra stickers uppdelade i olika kategorier. Här har vi istället samlat alla Klistermärken som finns i en stor varugrupp. Det är bara att scrolla och scrolla och scrolla...

Läs mer
Stäng
Produkter