• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

ScrapBoys


Papper från den polska tillverkaren ScrapBoys innehåller detaljrika motiv i mjuka, vintageinspirerade färgnyanser som enkelt kan användas till handgjorda kort, scrapbooking, minialbum, boxar och alster. Papperna är tillverkade av kraftigt 190 grams papper och varje kollektion har en egen historia att berätta.

Populära produkter

ScrapBoys

Scrapboys är ett ledande företag inom tillverkning av scrapbookingmaterial och tillbehör. Företaget grundades för över ett decennium sedan och har sedan dess blivit kända för sin högkvalitativa produktlinje som passar för både hobbyister och professionella inom scrapbooking. ScrapBoys har ett stort, kreativt team på över 10 designers som skapar vackra alster, handgjorda kort, unika album, tags och mycket mer! Låt dig inspireras av dessa underbara papper och handla ScrapBoys till låga priser hos oss på Kristinas Scrapbooking.

Köp ScrapBoys papper - Stort utbud

Scrapboys-produkterna tillverkas med omsorgsfullt utvalda material och genom avancerade tillverkningsprocesser för att säkerställa att varje produkt är av högsta kvalitet. De har ett brett utbud av produkter, inklusive papper, klistermärken, dekorationer, verktyg och tillbehör, som alla är speciellt utformade för att ge en högkvalitativ scrapbooking-upplevelse.

ScrapBoys - Perfekt till Scrapbooking

Scrapboys är känt för sin kreativa och färgstarka design, vilket gör det lätt för kunderna att skapa unika och personliga scrapbookingprojekt. Deras produkter är också mycket mångsidiga och kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive korttillverkning, fotodekoration, albumskapande och mycket mer. Med ett starkt fokus på kvalitet och kreativitet, är Scrapboys en tillverkare som är välkänd och respekterad inom scrapbookingbranschen. Oavsett om du är en erfaren scrapbookare eller nybörjare, kan du lita på att Scrapboys-produkter kommer att leverera en utmärkt upplevelse.

ScrapBoys

Läs mer
Stäng
Produkter