Påskstämplar - Påskdies

      

Stämplar, schabloner och dies med påskmotiv

Här hittar du alla våra dies, schabloner och stämplar med motiv som hör påsken till. Ett roligt och enkelt sätt att göra vackra påskkort eller gratulationskort är att använda en påskstämpel till motivet och sen färglägga efter egen smak, eller varför inte skära ut ett påskmotiv med en dies. Bakom motivet kan du ha sprayat eller målat kortet med en grundfärg. Här har vi valt påskfärger på våra stämpeldynor men fler färger hittar du i vår stämpelfärgkategori.

Populära produkter

Påskstämplar

Här hittar du flera olika typer av stämplar, som alla har påskmotiv eller påskfigurer. Välj en påskstämpel med träkloss om du ska pyssla med barnen, den är lättare att hantera, eller en transparent silikonstämpel när det är extra noga att stämpeln placeras korrekt. 

Påskdies

Här finner du påskdies med härliga påskfigurer och klassiska påsktexter från populära tillverkare såsom Spellbinders och Echo park. Dies är en skärschablon som används i stansmaskiner. Man lägger påskdies och papper mellan plattor som följer med stansmaskinerna och vevar igenom hela paketet. Ut kommer en diecut, alltså en utstansad figur eller motiv. 

Produkter