Sandy Clay - Sandlera

sandlera

Sandlera

Låt barnen bygga fantasifulla världar och figurer av sand inomhus. Sandy Clay är en lera som liknar sand, men har många fler fördelar. Konsistensen på sandleran är mjuk och den är enkel att modellera med, även mycket fina detaljer. Den torkar inte ut och kladdar inte.


 

Populära produkter

Sandlera till barn

Sandleran har blivit mycket populär på senare år eftersom det ger barnen möjlighet att leka med sand, bygga torn och figurer inomhus året runt. Ta med stranden och strandleken hem men slipp alla sandrester. Vår sandlera från Paulina är giftfri, lätt att skulpturera och förvånansvärt enkel att samla ihop till nästa lektillfälle.

Sandlera i temaboxar

Vår sandlera kommer i en kilo förpackning för dig som själv vill välja vad du ska skapa, köp till någon av våra härliga formar eller skapa på frihand. För dig som hellre låter dig inspireras av färdiga set erbjuder vi kreativa kit med riddare och havsdjur, i den här kategorin finner du även en sandlåda som mäter 40x60 cm och passar perfekt att ha hemma, med tillhörande sand och sandformar.

Sandlera CE-Märkt

Vår sandlera är framtagen enligt gällande EU-lagstiftning som rör hälsa, miljö och säkerhet. CE-märket är en symbol som innebär att tillverkaren garanterar att vissa krav är uppfyllda och att korrekta kontroller har genomförts.

Produkter