• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Häftmassa

Häftmassa

Vår häftmassa från Power tack är giftfri och kan användas om och om igen utan att den torkar. Häftmassa används för att sätta upp teckningar, kalasdekorationer, planscher med mera. Häftmassa är ett perfekt alternativ till tejp, lim och häftstift när du inte vill göra påverkan på ytan. Vår häftmassa är mjuk och lätt att använda. Vår 100 grams förpackning passar perfekt för hushållsbruk men till kontor och skolor rekommenderar vi häftmassa i storpack som innehåller hela 2,4 kg.

Populära produkter

Häftmassa A-Märkt

Vår häftmassa är A-märkt och begränsar både miljöpåverkan och negativa hälsoeffekter hos barn, ungdomar och vuxna. Produkten uppfyller skärpta krav utöver gällande lagstiftning, framtaget av det gemensamma rådet för formgivning och hobbymaterial.

Häftmassa - Borttagning och uppsättning

Häftmassa har både för och nackdelar. De flesta häftmassor är ganska feta och lämnar permanenta märken på  papperstapeter. Har man en mörkare tapet eller en brokig tapet så syns detta oftast inte så mycket. Det säkraste är att sätta häftmassa på blanka ytor. 

När man ska använda häftmassa är det viktigt att man med rena händer knådar massan till en klump innan fastsättning. Knådar man för mycket tappar den ofta en del av sin häftförmåga.

Det enklaste sättet att ta bort häftmassa är att använda en knådad klump av häftmassa som man under upprepade tillfällen duttar mot platsen där det finns rester kvar. 

Läs mer
Stäng
Produkter