• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Pappersrosor

Pappersrosor Pappersrosor Scrapbooking
Pappersrosor av hög kvalitet, med detaljrika blomblad, härliga färger och olika storlekar. Speciellt fina är våra handgjorda mulberry pappersrosor. Kallas också mullbärsrosor.

Populära produkter

Pappersrosor till scrapbooking och pyssel

Dekoratinsblommor, swirls och små gröna blad blir vackra buketter på dina kort, LOs och altrade objekt. En liten rosenbukett på presentpaketet glädjer mottagaren extra. Ett diadem med blommor och blad ger festfrisyren extra glans. Hästsvansen blir festfin med några välgjorda pappersrosor diy på gummisnodden. Dekorera vardagsföremålen med lite blomsterglädje, speglar, ramar, bilder, burkar, pennmuggar, krukor mm.

Scrapbookingblommor

Pappersrosor till pyssel

Alla scrapbookingalster som innehåller pappersrosor talar speciellt till hjärtat! Här hittar du många vackra färger. Förhöj effekten med glitterlim eller daggdroppar. Du fäster rosorna med lim och stjälken kan snurras till en spiral för fin, grön 3D effekt!

Äkta handgjorda mulberry pappersrosor

En äkta handgjord pappersros pyssel, tillverkad av mullbär, kan man enkelt känna igen på dess vackra, oregelbundna yta som inte alls liknar vanligt papper. Många blandar ihop de enklare maskintillverkade rosorna med mulberry pappersrosor. Alla mulberry dekorationsblommor är handtillverkade och färgade för hand. En lång process som verkligen visar sig i det fantastiska slutresultatet av en äkta handgjord mulberry pappersros.

Pappersrosor i 10 eller 5 pack

Titta noggrant i texten efter vilket antal pappersrosorna för pyssel säljs i. Vid större diameter säljs blommorna oftast i 5 pack.

Mulberry rosor är tillverkade av mulberrypapper

En pappersros av mulberry är en form av handgjort papper. Mulberrypapper görs från mullbärsträd och det har långa fibrer som bidrar till att ge pappret dess distinkta utseende. Dessa fibrer ger också mulberrypapper en fin lite fransig kant när det rivs och en väldigt attraktiv finish. Mulberrypapper har en fin struktur och finns i en mängd olika vikter. Eftersom mulberrypapper är handgjort är inga papper någonsin riktigt likadana. Alltså är ingen mulberryros någonsin lik en annan pappersros. 

Mulberry - mullbärsträdet - Silkesmaskarnas favoritföda!

Förutom att mulberry används till pappersrosor och andra pappersblommor, så är bladen från trädet även vad silkesmaskar äter. Silkesmaskar spinner en kokong av en flera kilometer lång, tunn silkestråd. Denna tråd används till att göra äkta silke.

Läs mer
Stäng
Produkter