• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Badleksaker

Badleksaker Pool Badleksak Snorkel
Badleksaker, barnpooler och badmadrasser

Äntligen är sommarvärmen här och semestern närmar sig med stormsteg, vad passar då inte bättre än att ligga och njuta i poolen? I denna kategori hittar du uppblåsbara badringar, badmadrasser, badbollar och badleksaker från Bestway i regnbågens alla färger till hela familjen!

Populära produkter

Badleksaker barn

Med roliga badleksaker blir badstunden ännu roligare, välj mellan en mängd olika badleksaker såsom roliga vattenspridare, sportiga bollnät, stora och små bad bollar, coola waterslides, uppblåsbara båtar eller varför inte ett häftigt, flytande riddjur? Våra badleksaker passar både för poolen, sjön och stranden och kan användas av både barn och lekfulla vuxna.

Badleksak Badring 
Badring

En badring kan användas för både lek och avslappning, men även som flythjälp. Alltid under uppsikt av en vuxen. Vi erbjuder badringar till barn från 3 års ålder och uppåt samt badringar för vuxna och äldre barn, från de allra minsta på 56 cm till vår största badring som mäter hela 119 cm i diameter. Våra badringar kommer i en mängd roliga former och färger, oavsett om du vill ha inbyggt ledljus, ett tufft traktordäck, en skimrande holografisk badring eller en halväten kaka så hittar du sommarens badringar här. 

Badmadrass

Finns det något härligare än att flyta runt i poolen på en skön badmadrass en varm sommardag?
Här hittar du allt från enkla enfärgade badmadrasser och badmadrasser med roliga motiv, till våra större dubbelmadrasser som kan användas av två personer samtidigt och våra lyxigare varianter som påminner mer om en fåtölj med ett mjukt tygöverdrag och drinkhållare.

Barnpool

Här hittar du barnpooler för de allra yngsta barnen, så kallade plaskpooler men även lite större pooler för barn över 6 år som hela familjen får plats i. Våra poolen kommer in en mängd olika storlekar, former och utseende. Välj mellan de klassiska transparent blåa poolerna, regnbågsfärgade barnpooler, en pool med motiv av havsdjur och populära seriefigurer eller en aktivitetspool med inbyggd vattenrutschkana. Våra barnpooler kan även fyllas med bollar och användas året om.

Badboll

En badboll är en uppblåsbar boll av mjuk plast som flyter på vatten. Badbollar är ofta stora eftersom de är gjorda för att fångas med båda händerna, våra badbollar är 41,51 samt 61 cm stora. Våra badbollar finns att köpa i regnbågsfärger och med motiv av populära seriefigurer. Nytt för i år är våra häftiga sportbollar, en badboll som ser ut som en fotboll, baseboll, volleyboll eller basketboll. Ta med badbollen till stranden en varm sommardag och lek med familj och vänner. En badboll kan roa både vuxna och barn i timmar!

Badleksak ärmpuffar barn Badleksak Badring

Läs mer
Stäng
Produkter