• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Påskfjädrar

Påskfjädrar Påskfjädrar Påskfjädrar Påskfjädrar

Påskfjädrar

Påskfjädrar i vackra färger hör traditionellt påsken till. Sätt påskfjädrar i ditt påskris eller i en vacker vårbukett. Låt dem bli stjärtfjädrar på små kycklingar i flörtkulor eller pynta dina ägg med pålimmade fjädrar. I denna kategori hittar du naturliga påskfjädrar från bland annat pärlhöns, ankor och kalkoner men även vackra konstgjorda påskfjädrar av polyester. 

Populära produkter

Påskfjädrar i påskris

På våren vaknar naturen upp ur vintervilan. Så också fåglar och höns, som börjar lägga ägg för att kunna föda upp sina kycklingar/fågelungar under sommaren och det är därför fåglar och ägg är så starkt förknippat med påsken.

Människan har alltid levt nära fåglarna och prytt sig med dun och fjädrar från dem. Se de mäktiga fjäderprydnaderna som indianhövdingarna bar. Ett tecken på makt och visdom. Örnfjädrar ger bäraren fågels kraft och översikt. Om du hittar en fasanfjäder eller en påfågelfjäder tror jag inte du går förbi utan att plocka upp den. Fåglarnas flykt och orienteringsförmåga har alltid fascinerat oss och kanske känner jag mig lite förbunden med fågeln om jag äger en fin fjäder! Passa även på att titta på våra fina påskpapper och påskstickers för att göra fina påskkort. För entusiasten inom pyssel eller scrapbooking så finns det fina påskstämplar med påskmotiv samt påskdies och tillbehör.

Fjädrarna kommer från höns, strutsar, ankor, påfåglar och kalkoner. Vi har längre fjädrar som används till hårprydnader och drömfångare och fjäderdun som passar till bättre till fjäderboan eller påskriset. Påskfjädrar är en klassisk dekoration som används för att fira påsk. Men för de som vill undvika användning av riktiga fjädrar av etiska eller andra miljömässiga skäl, finns det bra alternativ såsom syntetiska, konstgjorda fjädrar eller tygfjädrar. Här nedan är några idéer för hur du kan dekorera med påskfjädrar utan att använda riktiga fjädrar. Samt idéer med äkta påskfjädrar.

Påskris utan fjädrar - Kreativa idéer för påskriset utan riktiga fjädrar

Traditionellt sett är påskris dekorerade med fjädrar för att skapa en fjäderbukett som kan placeras i hemmet när det är påsk. Men för de personer som vill undvika riktiga fjädrar finns det alternativ såsom konstgjorda fjädrar, eller att använda påskris utan fjädrar, helt enkelt. För att skapa ett påskris utan fjädrar kan man använda grenar från träd eller buskar, eller så skapar man en "risbukett" av pappersblommor och andra dekorationer.

Tygfjädrar - Kreativa sätt att använda tygfjädrar i dina påskdekorationer

Tygfjädrar är ett mycket populärt alternativ till riktiga fjädrar, och man kan skapa en liknande effekt på påskris eller andra dekorationer. Tygfjädrar kan köpas av oss i olika färger och storlekar, och är en enkel dekoration som kan användas på många olika sätt. Man kan till exempel använda dem för att skapa en fjäderboa, håraccessoarer eller andra dekorationer.

Påskfjädrar blomma - Gör egna färgglada påskblommor med konstgjorda fjädrar eller tygfjädrar

En annan populär pysselidé är att skapa blommor med påskfjädrar. Påskfjädrar kan enkelt fästas på pappersblommor eller satinrosor för att skapa en påskblomma som kan användas i påskriset. Vi har också konstgjorda påskblommor som redan har fjädrar på sig.

Köpa påskfjädrar - Tips för att hitta rätt bland våra påskfjädrar online

Om du vill köpa påskfjädrar så är vi hobbybutiken online att vända sig till. När du köper påskfjädrar, se till att välja en kvalitet som passar dina behov och önskemål. Läs alltid beskrivningen noggrant, så slipper du tråkiga överraskningar. Mycket kan skilja mellan de olika påskfjädrarna. Det finns fjädrar med ståltråd istället för vingpenna och storlekar är inte alltid så lätt att avgöra på en bild. Så läs noggrant så kommer du att köpa exakt de påskfjädrar du önskar dig!

Vita påskfjädrar - Symboliken bakom vita fjädrar och hur man använder dem i påskdekorationer

Vita påskfjädrar är ett populärt val eftersom de representerar oskuld och renhet. Vita påskfjädrar kan användas i en mängd olika dekorationer, från påskris till påskdukning eller allehanda dekorationer till hemmet. Vita fjädrar matchar till allt, oavsett vilken färgpalett du har i ditt hem.

Fjäderblomma - Kreativa idéer för att skapa fjäderblommor till påskdekorationer

En fjäderblomma är en dekoration gjord av fjädrar som har formen av en blomma. Fjäderblommor kan enkelt skapas genom att forma fjädrar till en blomform och fästa dem på en ståltråd eller liknande. Fjäderblommor kan användas för att skapa en påskbukett eller som en dekoration på ett påskkort. Det går också bra att fästa dem direkt i påskriset. Vi erbjuder ett antal populära färdiga fjäderblommor i vårt sortiment.

Fjädrar till påskris - Alternativa fjädrar att använda i påskris och hur man säkerställer etiskt framställda fjädrar

Om du vill använda riktiga fjädrar till ditt påskris, finns det många olika fjädrar att välja mellan. Vanligtvis används pärlhönsfjädrar, kalkonfjädrar, gåsfjädrar eller hönsfjädrar eftersom de är små och lätta, men om du vill ha större påskfjädrar kan du använda struts- eller påfågelfjädrar. Vi har deklaration från våra leverantörer av äkta fjädrar, att fjädrarna inte plockats av levande djur. Denna deklaration uppdateras regelbundet eftersom det är viktigt för oss. Vi köper våra äkta fjädrar i Europa, och enligt leverantör uppgifter har fjädrarna ursprung i USA och Kina. Färgade fjädrar är färgat med REACH förenliga färgämnen hos våra leverantörer. För de flesta fjädersorter, framgår det av varubeskrivningen vilken fågelart fjädrarna är. Våra fjädrar köps enbart från leverantörer som garanterar att fjädrarna inte kommer från hotade fågelarter.

Påskfjädrar med ståltråd - Skapa egna dekorationer med påskfjädrar med ståltråd

Ett annat smidigt alternativ till traditionella påskfjädrar är att köpa påskfjädrar med ståltråd i. Dessa fjädrar är perfekta för att skapa egna dekorationer och är lätta att forma och fästa på olika föremål eller i påskriset.

Istället för påskfjädrar - Andra kreativa idéer för påskdekorationer utan användning av fjädrar

För de som vill undvika användning av påskfjädrar finns det flera andra alternativ för påskdekorationer. Du kan använda andra vårrelaterade objekt som blommor, löv, och kvistar. Andra populära dekorationer inkluderar färgglada påskägg, påskharar, ullbollar, påskvippor, ulltussar, ullkulor, påskägg, tygfjädrar, små påskharar eller påskkycklingar och mycket mer!

Konstgjorda påskfjädrar - Fördelar med att använda konstgjorda påskfjädrar som påskdekoration

Konstgjorda påskfjädrar är ett bra alternativ för de som vill undvika riktiga påskfjädrar. Konstgjorda påskfjädrar kan köpas i olika färger och storlekar och är lätt att använda i olika dekorationer. De kan också återanvändas år efter år precis som de äkta påskfjädrarna.

Påskfjädrar pastell - Kreativa idéer för att använda pastellfärgade fjädrar i påskdekorationer

Påskfjädrar i pastellfärger är ett populärt val till påskdekorationer. Pastellfärger inkluderar rosa, gult, lila och grönt. Påskfjädrar i pastellfärger kan användas i påskris, påskbuketter eller påskdukningar.

Sammanfattningsvis finns det många fina påskfjädrar och alternativ till riktiga fjädrar för att skapa påskdekorationer. Konstgjorda påskfjädrar, tygfjädrar och fjädrar med ståltråd är bara några exempel på alternativ. Du kan också använda andra vårrelaterade objekt och dekorationer för att skapa en påskstämning i ditt hem. Oavsett vilken typ av påskdekorationer du väljer, se till att de passar dina behov och önskemål. Vi har mycket påskpyssel i vår varugrupp påsk pyssel. Du kan också finna påskpyssel inspiration här.

 

Läs mer
Stäng
Produkter