Fjädrar och dun. Mängder av färger. Billigt!

fjädrar påsk Fjädrar
Fjädrar i alla färger för påskpyssel. Vackra fjädrar till påskkort och påskris, men också till drömfångare och accessoarer. Äkta fjädrar som inte plockats av levande djur. Här finns också konstgjorda fjädrar i syntetiskt material. 

Fjädrar till scrapbooking, smycken, drömfångare och pyssel.

Fjädrar i alla färger för påskpyssel. Vackra fjädrar till påskkort, scrapbookingkort, album layouter och hemmagjorda kreativa alster. Naturfärgade, vita eller vackert färgade dun, välj och vraka bland alla våra fjädrar! Fjäderboa är en vacker accessoar.

Vackra drömfångare

Dina drömfångare blir dekorativa och effektiva med "änglafjädrar" eller stiliga pärlhönsfjädrar.

Konstgjorda fjädrar 

Nu har vårt sortiment utökats med billiga och vackra konstgjorda fjädrar. Konstfjädrar i syntetiskt material.

fjädrar hår

fjäder julpyssel fjädrar

Fjädrar är en fantastisk dekoration för alla högtider men speciellt till påsk!

Vad är påskfjädrar? Påskfjädrar eller en påskfjäder används för att dekorera påskriset. Påskris är en gammal tradition där man tar färskt björkris och dekorerar det med färgade fjädrar. Fjädrarna fästes ofta med ståltråd som binds runt pennan på fjädern och riset. Riset sätts sedan i lämplig vas oftast på köksbordet. Nu för tiden hängs även urblåsta påskägg och till och med svarta fjädrar upp i påskriset. Tradition kommer ända från 1800-talet och tros frambringa vårens ankomst när björkvistarna skjuter sina små ljusgröna löv. Värmen inomhus gör att det endast tar någon dag för detta att inträffa.

Produkter