• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Lera

Lera, ett klassiskt pyssel för regniga dagar, för alla åldrar! Gör smycken av Cernit Lera, färgglada frukter och glassar av foam clay, läckra bakverk och gubbar av silk clay eller fynda prisvärd blålera till drejning! Vi har också perfekta present-kit för kreativa barn, med bland annat Foam Clay och Silk Clay som inte kladdar eller smular. Gör egna smycken, figurer och dekorationer med lera. Glasbitar, pärlor och smyckestenar kan tryckas fast i leran som dekoration, så länge de är värmetåliga. I denna kategori hittar du leror som passar alla möjliga ändamål.

Populära produkter

Polymerlera

Polymerlera är en typ av modellera som består av polymerer och mjukgörande tillsatser. Polymerleran är lätt att forma i rumstemperatur och härdas i ugn på 110-130 grader. En mycket användbar lera som ofta används för att göra smycken, tavlor eller figurer. Vi erbjuder Cernitlera & Fimolera.

Lera för barn hittar du i vår kategori Barnlera.

Cernitlera för kreativitet i liten skala

Cernitlera är ett förstklassigt val för både pysslare och professionella konstnärer. Med sin hållbarhet och fantastiska finish är den idealisk för att skapa detaljerade och hållbara konstverk. En av de bästa polymer lerorna i världen.

Drejlera

Utforska den spännande världen av drejning. En konst som går ut på att skapa unika och personliga keramiska konstverk. Det är en fantastisk färdighet som kan uppmuntra till kreativitet och personligt uttryck. Vi erbjuder inga drejskivor men vi har perfekt lera för att dreja.

Fimolera är en polymerlera

Fimolera är en fantastiskt mångsidig och flexibel polymerlera som gör det möjligt att skapa detaljerade och hållbara figurer. Det är det perfekta valet för pysslaren som vill ta sin skulptering med lera till en högre nivå.

Foam clay lera - Fantastisk lera för barn och vuxna

Foam Clay lera är ett säkert, roligt och barnvänligt alternativ för kreativt skapande. Dess unika struktur gör den både rolig att leka med och lätt att forma. Den har små kulor i sig som gör den lättarbetad. Den kan användas för att klä in olika föremål av papp eller liknande material.

Lack till lera ger ett skinande resultat

Lack till lera ger inte bara skydd till dina lerarbeten, det framhäver också deras finare detaljer och färger. Lack ger en fin glans som verkligen ger en professionell känsla!

Lerformar: forma dina idéer

Med lerformar kan du enkelt skapa perfekt formade figurer varje gång. De gör dina skulpteringsprojekt enklare och du får samma resultat varje gång, vilket låter dig fokusera på att verkligen släppa lös din kreativitet. Vi erbjuder ett fint sortiment av lerformar till både barn och vuxna.

Lufttorkande lera är enkelt och praktiskt

Lufttorkande lera är ett enklare och bekvämare alternativ för dig som vill skapa snabbt eller göra enkla projekt. Det kräver ingen ugn eller annan komplicerad härdning, vilket gör dessa leror till ett utmärkt val för både barn och vuxna.

Lerverktyg gör det roligare att arbeta med lera

Rätt lerverktyg kan verkligen höja kvaliteten på ditt pyssel. Lerverktyg så som kavlar och miretter hjälper dig att forma, skulptera och detaljera dina lerprojekt med en precision och skicklighet som är svår eller omöjlig att uppnå dina händer.

Pearl clay lera - En lera med pärlor

Pearl Clay lera är en rolig nyhet som absolut inte endast är avsedd för barn. Du får ett skimrande resultat utan att varken behöva spray leran eller att lacka den. Man blandar modelleringsgel och akrylpärlor.

Sandlera - Sandy Clay

Sandlera kombinerar känslan av sand med det roliga av lerskapande. Det är ett unikt material som erbjuder en kreativ och sensorisk upplevelse som är perfekt för både barn och vuxna. Vi erbjuder ett bra urval av sandlera från tillverkaren Sandy Clay. Ett roligt tidsfördriv för alla.

Silk clay lera är fjäderlätt lera

Silk Clay lera är otroligt lätt, mjuk och självhärdande. Det är perfekt för barn att leka med och skapa roliga och färgglada figurer. Men det går också att använda Silk Clay för att skapa små ornament och andra dekorationer. Speciellt inom pyssel och scrapbooking.

Soft clay modellera - Ett billigt alternativ som barnlera

Soft Clay modellera är ett lermaterial som är både mjukt och flexibelt. Det är lätt att forma och kan användas av både nybörjare och erfarna konstnärer för att skapa allt från små figurer till stora skulpturer. Soft Clay torkar inte så den går att använda om och om igen. Ett billigt och bra alternativ till dyrare barnlera

Läs mer
Stäng
Produkter