• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Poscapennor


Poscapennor

Poscapennor är en japansk färgläggningspenna med täckande tusch och rikliga färger som tål att användas på de flesta torra ytor, som t.ex. Textil, keramik, sten, plast, metall, porslin, läder m.m. Poscapennorna kan tvättas bort från blanka ytor, som t.ex. Speglar och fönster, men är annars permanent efter torkning. Poscapennan är en mångsidig penna för både proffs och amatörer. Våra poscapennor finns med spetsstorlekar från 0,7 till 15 mm. Hitta din nya favoritpenna här!

Populära produkter

Poscapennan - Så fungerar den

Du skakar poscapennan så att kulan rör upp färgen och tar sen av korken och trycker ner spetsen för att starta färgflödet som regleras av en ventil och en kolv. Använd kladdpapper för att bedöma färgstyrkan. Förvara dina pennor horisontellt eller vertikalt. Kulan skakar om färgen. Viktigt att ha korken fast påsatt. Om spetsen blir förstörd kan du ta ut den och tvätta den i vatten. På vissa storlekar kan man även byta spets. Pennan är dryg.

Uni Posca

Uni Posca är vattenbaserad, giftfri och tillverkad utan lösningsmedel. Den är ofarlig för barn, men man bör vara stor nog att kunna sätta på korken. Den fäster på de flesta material till och med på hud vid makeup eller tillfälliga tatueringar. Företaget tar dock inte ansvar för eventuella reaktioner. Här får du prova dig fram själv. Färgen tvättas bort med tvål och vatten. 

Posca pennor till pyssel & hobby

Posca pennor torkar snabbt på pappersunderlag. Perfekt till alla dina album, kort, LOs, tavlor, illustrationer, manga, graffiti, serier mm. För längre hållbarhet kan du spraya över ytan. Posca blöder inte igenom papperet. Kan användas till de flesta målarböcker med bra papperskvalitet. Du kan lätt pimpa din skateboard med Posca pennan! Sätt din personliga touch på tingen omkring dig! Du kan göra egna spelpjäser, brädspel, gubbar, dockor, dockmöbler mm. Du spraylackar allt, för längre hållbarhet. Posca pennorna fungerar utmärkt även på sten, glas, porslin, gips, betong & Lera. För att härda färgen sätter du in den i ugn på svag värme i en halvtimme. Låt din fantasi flöda och sätt färg på dina prylar. Posca pennorna är en klar pysselfavorit!

Poscapennor - Måla textilier

Poscapennorna fungerar på de flesta fibrer t ex bomull, siden, nylon, rayon mm, även ull, men du får tänka på att det blir visst motstånd när du målar på tyg. Prova dig fram på liknande material innan du börjar. Perfekt att måla personliga inköpskassar för den miljömedvetne eller egna T-shirts med ditt favoritbudskap. Varför inte en personlig bomullsmössa skapad av dagisbarnet? Manga, graffiti, idolbilder.... All illustration som du vill berika världen med! Du stryker över ytan för att bevara färgen. Obs! Den torkar långsammare på mjukt underlag.

 

 

Läs mer
Stäng
Produkter