• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Tygblommor

Här hittar du vackra tygblommor i textil och även av mossgummi. Du kan piffa till dem ytterligare själv genom att stämpla, embossa eller dekorera med glitter eller rhinestones. 

Populära produkter

Tygblommor pyssel

Till pyssel brukar man använda allehanda dekorationer. En dekoration som ofta förbises är tygblommor pyssel. Tygblommor är förhållandevis billiga och förstärker det mesta pysslet man kan göra. Att dekorera olika slags papperslådor eller trälådor är både roligt och enkelt. Det ger också en perfekt gåva att ge bort  Man börjar med att måla lådorna för hand med pensel eller att spray måla med sprayfärg. Sedan kommer den roligaste biten med allt pyssel, att dekorera dem med bland annat rhinestones, halvpärlor och tygblommor eller pappersblommor.

Vi har tygblommor online med öppet köp

Att köpa tygblommor online kan kännas lite svårt när man inte själv kan hålla produkten i händerna och granska den. Förhoppningsvis så kan bilderna hjälpa dig att besluta dig. Det är bra att komma ihåg att Kristinas scrapbooking erbjuder öppet köp på nästan alla varor i hela sortimentet. För tillfället, alltså 1/6 2022 så erbjuder vi öppet köp i hela 365 dagar. Det innebär att du kan skicka tillbaks produkterna du köpt om de är i obruten förpackning och inte på något sätt är skadade. Returfrakten vid öppet köp på tygblommor köpta online står du själv för. Dessa regler kan ändras, men det är alltid reglerna som gällde just det datum du köpte dina tygblommor som gäller. Läs alltid våra köpvillkor!

Tygblommor dekoration till scrapbooking och korttillverkning

I princip alla kort och scrapbooking layouter har tygblommor dekoration. Vid korttillverkning så finns det otroligt många sätt att dekorera sina kort, men det vanligaste sättet att dekorera med tygblommor är att göra en liten trekant med den största blomman i mitten och att utifrån den fortsätta med blommor eller andra dekorationer en liten bit längst kanterna på utsidan av sitt kort. Det blir mycket dekorativt.

Vid scrapbooking gör man vanligtvis på ungefär samma sätt när man dekorerar som vid korttillverkning. Det som skiljer till största del är att album i regel är avsevärt mycket större än ett kort och att det kan se för litet ut om man gör exakt samma dekoration som till kort. Detta och att man bör ha med i åtanke att alla dekorationer kommer att bli lite sammanpressade i albumet. Tygblommor skrynklas inte så lätt och har oftast en större chans att återbördas till sin forna glans och form, till trots trycket som uppstått efter att albumet varit stängt under en längre tid. Att använda platta blommor kan var en fördel då det inte varken bygger på höjden eller plattas till i albumen.

Tygblommor till håret är ett enkelt och unikt pyssel

Det kan vara svårt att hitta en matchande hårdekoration både till vardagskläder och vid festtillfället. Tygblommor till håret passar utmärkt vid de flesta tillfällen. Vid jul så kan du till exempel använda poinsettia eller en annan julblomma som du väver in i håret eller fäster på hårband eller hårklämma. Det går också utmärkt att göra sina egna diadem och dekorera dem med tygblommor som matchar klädsel och tillfälle. När det är midsommar så använder kanske de flesta färska blommor till håret men det går utmärkt att förstärka detta med tygblommor till håret. De vissnar inte under dagen och kvällen och går att återanvända. Hållbarheten på konstgjorda blommor är också bättre och utbudet av olika blommor är billigare och större än blommorna från blomsteraffären.

Tygblommor jul ger en lite annorlunda touch

Till jul så brukar de flesta köpa poinsettia, hyacint, amaryllis, julstjärna, Julros eller julgrupper. Om man vill göra något nytt så kan man förstärka dessa blommor med dekorationer så som glitterlim, dekorationssnö eller tygblommor jul. Här hemma brukar vi till och med dekorera i trädgården med bland annat prismor som hänger dekorativt från träden och gnistrar fantastiskt vackert i solskenet. I uterummet har vi dekorerat gardinerna med tygblommor. Det mesta går att dekorera lite ytterligare och att sätta sin egen touch på. Det gäller bara att våga!

Tygblommor DIY - Att göra sina egna blommor

Att göra sina egna tygblommor eller helt enkelt tygblommor DIY är både enkelt och roligt. Man kan använda avlagda gamla kläder eller köpa ny textil. Det går bra att sy för hand men en symaskin underlättar arbetet rejält. På Youtube så finns det mängder av filmer som visar exakt hur man går till väga. Om detta inte är något för dig så rekommenderar vi dig att köpa dem från Kristinas scrapbooking istället.

Läs mer
Stäng
Produkter