• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Glaslim

Här hittar du alla våra lim som är speciellt framtagna för användning på glas. De flesta av våra lim fungerar att kombinera med andra material så som papper, trä, metall och plast. Läs varje produkts egen information för närmare beskrivning om olika användningsområden.

Populära produkter

Glaslim transparent

Våra glaslim är alla transparenta efter att de härdats. Det innebär att de blir genomskinliga. Trots detta så kommer troligen spill att synas så man bör vara aktsam och försöka limma med precision. Tänk på hur minsta stänk syns på badrumsspegeln.

Glaslim - Vad används det till?

Glaslim kan vanligtvis användas på alla typer av glas, porslin och keramik. Perfekt när du till exempel vill dekorera julgranskulor av glas, keramikvaser eller porslinsdekorationer. En rolig idé där man kan finna mängder av inspirationsbilder är att dekorera speglar. Som nämnts ovan så syns spill tydligt och man bör vara säker på designen innan man utför sitt projekt.

Limma glas med glaslim

De lim vi erbjuder är alla avsedda för dekoration, vilket de fungerar utmärkt för. Om man ska utföra tyngre limningar, där man ska limma glas med glaslim, så som till akvarier eller bilrutor, rekommenderas dessa lim ej. För sådana specialprojekt så finns det speciellt avsedda glaslim. Detta då det finns säkerhetsfrågor som bör beaktas och kan vara avgörande.

Limma glas mot metall

En liten krok av metall eller annat material går utmärkt att limma fast på glas. Man kan även limma glas mot metall, som exempelvis glasdekorationer på en plåtlåda. Husnummer består ofta av siffror fastsatta på en sten, ett staket eller en vägg. Kanske är det dags för något nytt och prova att limma fast metallsiffror på en glasruta med glaslim? Hur resultat kan bli kan vi inte uttala oss om, men det hade varit roligt om någon hade testat detta och skickat oss ett foto! Blir resultatet fint, så kan vi kanske lägga bilden under denna text.

Läs mer
Stäng
Produkter