• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dekorationssnö

Dekorationssnö Snöspray 
Snö hör julen till. Kanske inte i Kalifornien, men i Sverige. Här har vi samlat ett urval av de bästa dekorationssnö produkterna på marknaden som täcker de flesta behov. Det används ofta till julpyssel och heminredning för att få en riktigt julig känsla. Inom scrapbooking och korttillverkning så är det populärt att dekorera med dekorationssnö på julkort och layouter.

Populära produkter

Snöspray

Snöspray är inget nytt på marknaden. Tvärtom så har det funnits ända sedan 1970 talet. Det som skiljer snösprayen nu, från då, är kvalitén. Snöspray är det enkla sättet att få extra vinterkänsla på alla dekorationer i hemmet och till allt julpyssel.

Snöspray fönster

Snöspray fönster är snöspray avsedd till fönster. Om man använder snöspray som är avsedd till dekorationer så kan den vara mycket svår att få bort och kan till och med orsaka skada. Läs noggrant på produktens beskrivning för att avgöra om den passar till det ändamål du planerat. Snöspray fönster är en fantastisk produkt som är enkel att använda. Skaka burken väl och spray från ca 30 cm avstånd. Snöspray sväller och ofta är det bättre med ett tunnare lager. Annars riskerar man att det blir en tjock vit matta som inte längre ser ut som spray snö för fönster.

Fake snö och fusk snö

Alla dessa kära barn som har kära namn (kärt barn har kärt namn). Fake snö eller fusk snö är andra namn för dekorationssnö. Fake snö kan också syfta på snö som egentligen inte har något användningsområde förutom som experiment för barn. Denna fusk snö, med sina nästan magiska egenskaper, är ett roligt experiment för barn. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika sorters dekorationssnö passande till julens alla pyssel och för att inreda och återbruka äldre eller oattraktiva julsaker och julgransprydnader.

Snöflingor dekoration

Snöflingor dekoration är förutom tomtar och julkulor den kanske vanligaste dekorationen till jul. Man kan tillverka sina egna snöflingor till dekoration genom att vika ett kvadratiskt papper två gånger och sedan klippa ut jack och spetsar. Risken är att det blir en stjärna istället för en snöflinga. Tar man ett runt papper och gör samma sak så blir resultaten annorlunda och ofta mer likt snöflingor. Det går även att vika en triangel och klippa på samma sätt. Resultat blir lika unikt varje gång och är ett perfekt och billigt julpyssel barn.  

Konstgjord snö är inte detsamma som konstsnö

Konst snö är ett felaktigt använt namn på dekorationssnö eller spray snö. Det används utomhus för att skapa skidbackar eller skidspår. På maskinell väg blandar man vatten och luft under mycket högt tryck och skapar då snökristaller. En mycket energikrävande process som gör att det är mycket svårt att få bra ekonomi i konstskapad snö och skidbackar på varmare breddgrader. Konstgjord snö däremot är snö tillverkad som dekoration till julpyssel, julkort och scrapbooking,

Snöns magi i våra sinnen

Snö och julens magi går hand i hand. Att leka i snön är väldigt roligt, börja med en snöbollskamp eller bygg en snögubbe! Snön ser fantastisk ut under dagen eller på natten, eftersom den glittrar i ljuset som vita diamanter. Snön för också in en kall bris med en speciell kyla i luften som bara kan upplevas under julen, som kanske eller kanske inte åtföljs av en söt doft. Det finns inget som klår att gå ut på julmorgon med doften av ny julsnö och eldstäder som brinner. Det är en härlig känsla och gör julen ännu bättre.

Läs mer
Stäng
Produkter