• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Pincett

Pincett för hobby, proffs och hemmet

En pincett är ett mycket bra verktyg och kan användas vid många olika tillfällen. Det vanligaste användningsområdet är nog för borttagning av stickor i fingrar eller för plockning av hår så som ögonbryn eller olämpligt placerade eller inåtväxande skäggstrån. Dock är tanken med vårt utbud avsett för scrapbooking, hobby och pyssel. Vi har ett bra och prisvärt utbud för de flesta arbetstillfällen. Speciellt rekommenderar vi vår eget favorit set med 4 olika pincetter. Detta set har vi haft länge och täcker nog de flestas behov. Ett bra set till ett bra pris.

Populära produkter

Pincetter för olika användningsområden

Pincetter tillverkade av plast används ibland vid hantering av känsliga föremål så som smycken eller frimärken. Detta för att minska risken för repor. Också lämpligt vid hantering av batterier för att ej orsaka oavsiktlig kortslutning.

Lämpligt för att undvika att smuts eller fett från fingrar överförs till föremålet.

En pincett av metall är behjälplig vid hantering av mindre föremål som är varma och skulle kunna orsaka brännskada.

När man hanterar smutsiga eller giftiga mindre föremål är en kombination av handskar och pincett alltid ett bra val.

Pincett, Pincet, Pincette, pinsett eller pinsetter?

Oavsett hur du stavar så är pincett den rätta stavningen. Pincetter kan komma väl till användning vid annat än pyssel och hobby. Till exempel när du ska plocka ögonbrynen, ta bort en fästing, eller montera små dekorationer på naglar. En bra pincett bör finnas i alla hem för akuta situationer, som till exempel när ett barn blir stucket av en geting och gadden sitter kvar, och man inte har tid att åka till apoteket.

Läs mer
Stäng
Produkter