• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Speciallim

Här finner man speciallim som man måste läsa respektive produktbeskrivning för att förstå användningsområdet av. Populära och kvalitativa limsorter för de lite mer ovanliga användningsområdena. Klicka på den blå texten för att se alla varugrupper inom lim och tejp.

Populära produkter

Silikonlim

Transparent flytande silikonlim som erbjuder elasticitet efter torkning. Säljs i praktisk flaska för universal användning och precision. Silikon kan lukta en del och ska användas i väl ventilerat utrymme. 

Silikonlim är utvecklat för att användas som tätning och skydd på områden som är utsatta för vibrationer, böjningar och temperatursammandragning och expansion.

Latex lim - Rå latex

Latex lim är en produkt som kan användas till mycket. Man kan tillverka gjutformar av materialet. Det går utmärkt att använda som antiglid på strumpor, innetofflor och allt annat som man vill hindra från att glida.

Det går även bra att använda latexlim som lim till skinn eller läder. Rå latex lim är också användbart för tillverkning av masker eller för viss skulptering på densamma.

VTR Glue

Vtr glue är ett speciallim tillverkat för fixering av papper eller tyg. Exempelvis silkespapper eller pappersdekorationer. Det används oftast för att göra band eller rosetter stelare och mer hållbara. Det är ett lättarbetat lim som även är lämpligt att arbetas med för äldre barn. Lätt att tvätta bort med tvål och vatten. Klibbar förhållandevis lite.

Läs mer
Stäng
Produkter