Klistermärken Hjärtan

Alla vackra klistermärken hjärtan i mängder av olika roliga former samlade i en varugrupp. Alla har stickersbaksida. Perfekt till många tillfällen inte minst alla hjärtans dag, kärlek och bröllop.

Populära produkter

Heart stickers

Fantastiskt vackra och roliga heart stickers - klistermärken hjärtan i mängder av utföranden, färger, storlekar och former. Att dekorera på paketet. Användas som hållare till etikett på paket eller till buketten. Dekorera små lappar med dagliga meddelanden till nära och kära. Heart stickers har en mängd olika användningsområden inom allt pyssel.

Foam hjärtan klistermärken

Mjuka och böjliga foam hjärtan i form av klistermärken är en dekorativ och hållbar dekorationsdetalj. Fungerar även utmärkt inom scrapbooking och kortmakeri. Det finns foam hjärtan klistermärken i många olika färger. Om man vill klistra själv finns det även hjärtan tillverkade av foam utan självhäftande baksida.

3d hjärtan stickers

3d hjärtan klistermärken är hjärtan som är något upphöjda och ger en tredimensionell effekt. Ett annars platt alster kan ges liv på detta sätt. Det är endast fantasin som sätter gränser. Uttjatat uttryck men ack så sant.

Glitterstickers hjärtan

Glittriga stickers och Klistermärken i alla dess former är något som många är svaga för. Men visst är det vackert och tilltalande när det glittrar. Här erbjuds glitterstickers i form av hjärtan i guld, silver, svart och vitt.  

Rhinestone stickers hjärtan och rub on

Rhinestone stickers är klistermärken med rhinstones i olika former. Här finner du dem i form av hjärtan som glittrar fint. Ett måste för pyssel, scrapbooking och kortmakeri.

 

Produkter