• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Montana Metallic

Montana Metallic sprayfärg är en NC-Akrylbaserad sprayfärg med hög täckförmåga. Färgen fäster på de flesta ytor utan att blekas eller krackeleras och är idealisk att använda för att få en metallisk touch på möbler, cyklar, bilar, modellbyggaren med mera. Fungerar även mycket bra att använda till vanliga dekorationsföremål där du önskar en metallisk finish.

Populära produkter

Vad skiljer Montana Metallic från Montanas vanliga färger

Montana metallic färger är inte som vanliga Montana GOLD färger, även om de är kompatibla med varandra när de är torra. De metalliska pigmenten i färgen är mikrometalliska flingor som är tagna från silverpartiklar som sedan tonas till önskad färg.

Måla metallföremål med Montana Metallic

Montanas metallic sprayfärg passar utmärkt för att måla cyklar, bildelar, modellbyggen och andra metallföremål. För bästa resultat rekommenderar vi att du slipar bort eventuell färg till ytan är ren metall. Rengör ytan och ta bort damm, olja och rost. Använd Montanas metall primer för extra skydd mot rost. För bästa resultat bör du applicera flera lager och låt färgen torka över natten samt slipa lätt mellan varje lager. Montana metallic är väderbeständig skyddar även mot slitage.

Montana Metallic sprayfärg vasMontana Metallic sprayfärg blomkrukaTvåldispenser målad med montana metallic

Fler produkter ur Montanas fantastiska sortiment kan du hitta här:

Läs mer
Stäng
Produkter