Bröllop - Kärlek - Alla Hjärtans Dag

Grattis till bröllopet!

Är du sugen på att pyssla och skapa inför den stora dagen? Att göra egna inbjudningar behöver inte vara så svårt, och vi hjälper dig gärna på vägen! Hitta rätt bland våra kategorier och ring gärna till butiken för personlig hjälp av vår kunniga personal!


För bröllop behövs ofta större kvantiteter än vad vi har hemma i lager. Vill ni att vi ska beställa hem något speciellt så går det bra att höra av sig till kundtjänst.

 

Populära produkter

      

Alla hjärtans dag infaller alltid den 14 februari. En god tradition är att visa uppskattning till de du håller av. Ett perfekt tillfälle att skapa ett Alla Hjärtans Dag-kort eller två! Vem blir inte glad över det?

 
Det stundar ett bröllop, och allting ska vara perfekt! Förberedelserna är många, och tiden går snabbt. Det är mycket som ska hinnas med! Oroa dig inte, det kommer bli bra. Happy Moments sortiment med högkvalitativa bröllopsprodukter hjälper dig att fixa de snyggaste inbjudningarna, dukningen och dekorationerna. Här hittar du allt från läckert skimrande inbjudnings-kort, till bordsplacering, ballonger, såpbubblor, pompoms och konfetti till dukningrn. Välj mellan pärlemo-vitt eller pärlemo-creme. Detta är en perfekt grund, och kan kombineras med valfritt färgtema. Vid frågor om större kvantiteter och leveranstider, kontakta kundtjänst. Lycka till med Er stora dag! 

 

Produkter