• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Lera - Modelleringsmassa


I denna kategori hittar du massa härlig lera som inte fick plats någon annanstans. En rolig blandning av barnlera, special-lera och modelleringsmassa i både storpack och mindre förpackningar. 

Populära produkter

Super Sculpey

Super Sculpey är en polymerlera som används av professionella skulptörer, dockmakare och animatörer över hela världen. Lättarbetad, mjuk och håller formen bra. Den passar perfekt till docktillverkning på grund av att den är ljust hudfärgad och ytan efterliknar riktig hud när den härdats, vilket ger ett mycket realistiskt resultat. Leran torkar inte förrän den härdas i ugnen vilket gör att du kan fortsätta arbeta med ditt alster tills du är helt nöjd. Härdas i ugn vid 130 grader. På grund av Super Sculpys unika formula kan leran borras, målas, skäras och slipas efter att den är härdad så att du kan lägga till fler detaljer efter hand. För bästa resultat målas leran med vattenbaserade akrylfärger. Överbliven lera kan återanvändas vid lufttätt förvaring. Super Sculpy är det självklara valet när du vill skapa detaljerade figurer och skulpturer. 

Soft Foam - Lera som inte torkar

Soft foam är en lättlera som innehåller små frigolitkulor. Soft foam lera torkar inte och kan därför användas om och om igen. Skapa roliga figurer och monster eller klä trä, kartong, frigolit eller din hemgjorda papier mache. Det krävs endast pulp och vatten och därefter kan du klär din figur.

Leklera för barn

Se hela vårt utbud med leror för barn här! Lek lera är giftfri och en speciellt framtagen lera avsedd att leka med för barn. Vi har mängder av olika lek lera för barnen som vi samlat i denna varugrupp Lera Barn. Denna lersort främjar den finmotoriska utvecklingen och barnets kreativitet. Lek lera har till och med utsetts till att vara en av århundradets leksaker!

Titta här för att se alla våra olika sorters lera.

Läs mer
Stäng
Produkter