• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Lamineringsmaskin

I denna varugrupp finner man lamineringsmaskiner för både kallaminering och varmlaminering från kända tillverkare såsom Xyron, Fellows och Lam it. Här finns även lamineringsfickor i olika storlekar och refiller som tillsammans med en lamineringsmaskin skapar magnetiska lamineringsfickor och självhäftande lamineringar. Här hittar du en lamineringsmaskin som passar ditt behov oavsett om du vill laminera i A6, A5, A4 eller A3-format.

Populära produkter

Lamineringsmaskin för kallaminering

En lamineringsmaskin för kallaminering använder lim istället för värme. Kallaminering kan göras både med eller utan lamineringsmaskin och passar bättre för känsliga material som kan förstöras av värmen. Fördelen med kallaminering är att plastfilmen kan tas bort men det innebär också att resultatet från kall lamineringsmaskin inte är lika stabilt och vattentätt som resultatet från varmlaminatorn. Kallaminering är perfekt för dokument som ska lamineras tillfälligt.

Lamineringsmaskin för varmlaminering

En lamineringsmaskin som används för varmlaminering är den absolut vanligaste typen av lamineringsmaskin. Vid varmlaminering används lamineringsfickor av plast som smälts och sammanfogas av värmen. Ett laminerat dokument ser inte bara proffsigt ut, det håller även mycket bättre och är skyddat både mot smuts och väta. Varmlaminering passar bra till handskrivna texter, foton, målningar, teckningar med mera.

Lamineringsmaskin Xyron

Med en lamineringsmaskin från Xyron kan du skapa omedelbart - utan värme eller el och du slipper man vänta och riskera att bränna dig! Xyrons lamineringsmaskin är säker för dig och miljön - Patronerna är syrafria och giftfria och ger ingen lukt. "Släpp i" patroner gör det möjligt att byta applikationer snabbt och enkelt. Välj mellan många olika refiller. Till exempel refiller för laminering, magnetiska refiller och refiller med flyttbart eller permanent lim. Perfekt för hantverks-, skol- och hemprojekt.

Se alla våra lamineringsfickor här!

Lättförståelig beskrivande demostrationsfilm om Xyron Creative Station.

Läs mer
Stäng
Produkter