Sprayfärg

Montana Sprayfärg

Proffssprayen för alla konstnärer inom graffiti, gatukonst, möbler, dekoration, pyssel och hobby! Med Montana Gold räcker det med två, tre lager för att få ett heltäckande perfekt resultat. Montana Gold är en högpigmenterad färg, som ger lika vacker färg på både mörk och ljus bakgrund. Prova Montana sprayfärg och du kommer att fortsätta att använda den!

Vi utökar ständigt vårt Montana-sortiment! Skulle du sakna något, eller har tips på produker att ta hem, så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst

Populära produkter

Montana Gold - Tysk kvalitetsfärg

Högpigmenterad täckande sprayfärg. Resultatet stämmer med färgen på burkens topp. Dryg. Lättapplicerad. Läs också instruktionen ang sprayfärg och eldfarlighet.

Se instruktionsfilm ang säkerhetsringen och hur du ska behandla din sprayburk för bäst hållbarhet.

Montana Gold munstycken

Du kan byta sprutmunstycket till finare eller bredare stråle.

Det finns också en CapCleaner att tillgå.

Montana Varnish

Detta är Montanas lacker i glossy (blank), matt och semiblank. Används till att fixera färgen på acryl, kol, krita, pastell och hobbymålning eller som lackning av de andra Montanafärgerna för att få en tåligare och smutsavvisande yta på t ex möbler, väggar och bruksföremål.....

Obs! De ska inte användas ovanpå Montanas metallfärger guld, silver, koppar som är blanka i sig. 

Ej kompatibel med syntetisk baslack.

​Low Pressure vs. High pressure
Skillnaden mellan hög och lågtrycks system är i huvudsak att lågtryck systemet sprutar ut mindre färg åt gången, detta ger användaren större kontroll vilket gör det enklare att skapa mindre detaljer, linjer och effekter.  Högtrycks systemet sprutar ut en större mängd färg fortare, vilket gör att man snabbare kan täcka större ytor. 

 

Montana metallic sprayfärg DIYMontana granit sprayfärg brickorMontana sprayfärg juldekoration 

Produkter